Còmode triomf del CB Cambrils a la complicada pista del CB Montblanc en la recuperació d'un partit ajornat

Imatge d'un partit del CB Cambrils aquest passat mes de març
Imatge d'un partit del CB Cambrils aquest passat mes de març | Berta Ruiz

Tercera Catalana (Fase prèvia Grup 9)

Raúl Martínez (5), Alex Rodríguez (25), Oscar Font (2), Enric Maduell (14), Rubén Molina (8) – Guillem Álvarez (12), Joan Berenguer (8), Pablo Rodríguez, Marc Gené (2) , Roger Audi.

10 Triples (1 Martínez, 4 A. Rodríguez, 2 Álvarez, 2 Berenguer, 1 Maduell). 8/10 Tirs lliures. 19 faltes personals. Eliminat: Molina

Parcials: 14-18 / 11-21 / 21-17 / 12-20

El sènior masculí del CB Cambrils va aconseguir una treballada victòria a la difícil pista del CB Montblanc amb un gran encert des de la línia de 6,25, aconseguint anotar 10 triples. El partit corresponia a la última jornada de la primera volta, ajornat per les situacions de positius de covid que van patir els locals en aquell moment.

Els cambrilencs es presentaven amb vuit jugadors del primer equip, incloent un recent recuperat Guillem Álvarez, que venia d’estar un mes i mig de baixa, i els dos jugadors de l’equip júnior que acostumen a pujar amb el primer equip. Conscients d’això, els jugadors van sortir molt concentrats des del primer minut, posant-se per davant en el marcador des de l’inici del partit. Acabava el primer quart amb un 14-18 a favor. En el segon període, l’encert des de la línia de tres punts –es van anotar quatre triples– i la bona defensa habitual van marcar la diferència i s’obria un avantatge tranquil·litzador. Amb un parcial de 11-21, s’arribava al descans amb 14 punts per davant en el marcador (25-39).

El tercer quart va ser més igualat, els locals intentaven escurçar diferències però els cambrilencs aguantaven l’embranzida. Tot i perdre el parcial del període per 21-17, mantenien un avantatge de 10 punts (46-56). En el darrer quart però, els blaus van tornar a tenir un gran encert des de la línia de tres, aconseguint anotar quatre triples més. Per la seva part, els visitants no van tenir l’encert del tercer quart i això va fer que s’eixamplés la diferència en el marcador als 23 punts en el minut 8 (53-76), acabant amb el resultat final de 58-76.

El proper partit del COFRAN 95 CB Cambrils masculí serà també com a visitant a Sant Carles de la Ràpita el dissabte 23 d’abril a les 19:00 hores contra el CB Rapitenc Bear Química.