Societat

Solidaritat

La seu de la Revista Cambrils acull el sorteig del sopar virtual solidari de la Fundació Esclerosi Múltiple

Enguany hi ha hagut més participació que l'any passat i s'ha aconseguit una recaptació que ha superat els 6.000 euros

Per Lluís Rovira i Barenys

Dolors Sabaté, Sefa Bové i Carme Pascual, ahir, poc abans d'iniciar el sorteig de regals, a la seu de Revista Cambrils
Dolors Sabaté, Sefa Bové i Carme Pascual, ahir, poc abans d'iniciar el sorteig de regals, a la seu de Revista Cambrils | Lluís Rovira i Barenys

La seu de la Revista Cambrils va acollir ahir a la tarda i per segon any consecutiu, el sorteig del sopar virtual solidari de la Fundació Esclerosi Múltiple. El sorteig es va poder seguir en directe a través del Facebook de la Revista Cambrils i va anar a càrrec de Carme Pascual, de La Teca Teatre, i M. Dolors Sabaté, de Càrites Cambrils. Sefa Bové, responsable de comunicació de la Fundació Esclerosi Múltiple va fer la presentació de l'acte. Enguany hi ha hagut més participació que l'any passat i s'ha aconseguit una recaptació que ha superat els 6.000 euros, concretament 6.030 euros. En total s'han venut 601 números i hi han participat 142 persones, un increment substancial respecte l'any passat en el que hi van participar 99 persones i es van vendre 514 números. En el sorteig d'enguany hi ha hagut 58 obsequis la majoria dels quals corresponen a donacions d'establiments cambrilencs però també de Reus, Alió i Batea.

El sopar virtual d'enguany, tal i com ja es va fer l'any passat, s'ha plantejat com una taula 0 amb un sorteig i substitueix el tradicional sopar solidari que l’entitat ha organitzat durant 19 anys a Cambrils amb el suport de l’Ajuntament i la col·laboració de nombroses persones, entitats i empreses. L’any 2020, quan arribava a la vintena edició, l’esdeveniment ja es va haver de suspendre a causa de la pandèmia i l’any passat l’esdeveniment es va recuperar de manera virtual. La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), organitzadora del sopar solidari virtual destinarà els diners recaptats per donar continuïtat als projectes que porta a terme des del Centre Neurorehabilitador de Mas Sabater, que ofereix serveis d’atenció sociosanitària amb un enfocament multidisciplinari a persones afectades per l’esclerosi i altres malalties neurològiques progressives. 

Llistat amb els obsequis i amb els números premiats

 

Comenta aquest article