Esports

Edgar Curto i Alejandro Sánchez aconsegueixen la segona i tercera posició en la cursa d'aquest cap de setmana

Per Redacció

 
 
A dalt, Edgar Curto i a baix Alejandro Sánchez en el moment de l'entrega de premis
El passat diumenge el jove ciclista cambrilenc Edgar Curto va participar en una carrera a Vilanova i la Geltrú, en què va aconseguir la segona posició en la categoria benjamins.

El circuit tenia un quilòmetre i 4 revolts tancats. L'Edgar va fer una mala sortida i d'un total de tretze corredors va sortir l'onzè. A 50 metres de la sortida hi havia el primer dels revolts, on l'Edgar va quedar tancat per la resta de corredors i es va situar en l'última posició. Tot i això, va lluitar fins a l'últim moment i va aconseguir passar bona part dels corredors que l'havien avançat. A pocs metres de l'arribada ja estava en tercer lloc i després de fer un esprint final va aconseguir la segona posició. 

Tercer lloc per a Alejandro Sánchez

Per altra banda, aquest passat cap de setmana també va córrer a Vilanova i la Geltrú el ciclista cambrilenc Alejandro Sánchez, en la categoria principiants de primer i segon any. En aquesta carrera hi van participar un total de 20 corredors. L'Àlex no tenia un bon dia, ja que va iniciar la carrera amb amigdalitis i una mica de febre, però tot i això en la primera volta va sortir en la sisena posició. En la segona volta va aconseguir la quarta posició, i a pocs metres de l'arribada va fer un esprint final fins aconseguir situar-se en tercer lloc.

L'Alejandro encapçala la classificació de la seva categoria, la de principiants de primer any, mentre que en la classificació de les dues categories conjuntes va el segon. El proper cap de setmana la carrera serà a Perafort, carrera que sumarà punts per a la Copa de Catalunya i per a la Copa Tarragona. En aquesta competició, l'Alejandro va també en primera posició.


Comenta aquest article