Informació general

Aparcament

S'activen les zones d'estacionament regulat de cara a la Setmana Santa i el pre-estiu

A partir del 19 d’abril començarà el període pre-estiu i les dues noves zones obertes per Setmana Santa quedaran actives només els caps de setmana

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'un parquímetre al carrer de Pau Casals
Imatge d'arxiu d'un parquímetre al carrer de Pau Casals | Lluís Rovira i Barenys

Les zones d’estacionament regulat de Cambrils inicien l’horari de Setmana Santa i pre-estiu per l’augment d’afluència turística. L’objectiu és augmentar la rotació de vehicles per donar resposta a l’increment de la demanda d’aparcament que es genera en aquesta època pre-estival.

Des d'aquest 8 d’abril i durant tota la Setmana Santa s’activaran dues noves zones d’estacionament regulat: la zona taronja del Xalet d’en Bau, la zona blava del passeig La Salle (en el tram comprès entre el carrer de la Tramuntana i fins al mar). Tant les zones que s’obren ara com la resta de zones regulades del port que ja estan en funcionament tindran un horari actiu de dilluns a diumenge de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores, mentre que la zones del poble seguiran igual. 

A partir del 19 d’abril començarà el període pre-estiu i les dues noves zones obertes per Setmana Santa quedaran actives només els caps de setmana. La resta de carrers del port seguiran actius de dilluns a diumenge. 

Cal recordar que de cara a l’inici de la temporada, l’Ajuntament de Cambrils ha condicionat i ampliat alguns aparcaments dissuasius del municipi per facilitar l’aparcament al voltant de la zona urbana i allunyar el trànsit del centre neuràlgic per avançar cap a un model d’urbanisme comercial sostenible que doni prioritat a les persones.  

Setmana Santa (del 8 al 18 d’abril)

Els horaris de la zona blava i taronja seran de dilluns a diumenge de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores, excepte en les zones regulades de la vila, que es mantindran en dies no festius de dilluns a dissabtes de 10 a 13 hores i de dilluns a divendres de 17 a 20 hores.

Vila: Pg. Albert, av. Independència (tram des de la pl. Carles Roig al c. del Sindicat), pl. Carles Roig, av. Vidal i Barraquer, av. Verge de Montserrat, Jacint Verdaguer, Pere III, del Vi i la zona taronja (Aparcament de l’Ermita). 

Parc del Pescador:Països Catalans, Robert Gerhard, Eduard Toldrà, Pau Casals, Ramón Llull, Passeig de Sant Joan Baptista La Salle, Parc del Pescador i Aparcament Xalet del Bau (davant estació d’autobusos).

Regueral: Rambla Regueral, C/Vinyols, Drassanes, Hug de Montcada, Galcerán Marquet, Esteve Anguera, Cristòfol Colom, 

Pre-estiu (del 19 d’abril al 31 de maig) 

En el període entre 19 d’abril i el 31 de maig, l’horari de la zona regulada es diferenciarà entre els dies de dilluns a dijous i de divendres a diumenge. 

L’horari de tota la zona regulada de dilluns a dijous serà  de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores.

Vila: Pg. Albert, av. Independència (tram des de la pl. Carles Roig al c. del Sindicat), pl. Carles Roig, av. Vidal i Barraquer, av. Verge de Montserrat, Jacint Verdaguer, Pere III, del Vi i la zona taronja (Aparcament de l’Ermita). 

Parc del Pescador: Països Catalans, Robert Gerhard, Eduard Toldrà, Pau Casals, Ramón Llull i Parc del Pescador 

Regueral: Rambla Regueral, C/Vinyols, Drassanes, Hug de Montcada, Galcerán Marquet, Esteve Anguera, Cristòfol Colom, 

De divendres a diumenge

L’horari de la zona regulada de divendres a diumenge serà de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores excepte a la zona de la vila, on s’indicarà expressament. 

Els carrers i zones afectades seran els mateixos que entre setmana afegint els següents: Passeig de Sant Joan Baptista La Salle, Parc del Pescador i Aparcament Xalet del Bau (davant estació d’autobusos).

A la zona de la Vila l’horari seguirà sent el d’hivern i Setmana Santa. En dies no festius de dilluns a dissabtes  de 10 a 13 hores i de dilluns a divendres de 17 a 20 hores.

PREUS

Zona Blava: 

Tiquet normal: 1,20€ l'hora 

Tiquet resident de Cambrils: 0,30€ l'hora 

Els residents de Cambrils disposen d'un descompte de més del 70% en l'estacionament en zona blava de Cambrils.

Zona Taronja: 0,25€ l'hora

L’Apunt

App Aparcar

Les persones usuàries poden utilitzar l’aplicació per mòbil Aparcar, que agilitza el procés de pagament a les zones regulades sense haver d’anar al parquímetre i permet realitzar el pagament del temps utilitzat.

Per a poder aparcar a les zones regulades de Cambrils i fer el pagament des del mòbil, simplement cal descarregar l’aplicació APARCAR al dispositiu i introduir les dades de targeta bancària. 

Comenta aquest article