Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Campus

L'Alberg Esportiu Àster de l'Hospitalet de l'Infant acollirà el campus del club de natació sincronitzada dirigit per Anna Tarrés

Els tres equips de competició del Club Natació Kallípolis de Barcelona s’allotjaran a aquest equipament municipal de l’11 al 13 d’abril.

Per Redacció

Campus del club de natació sincronitzada dirigit per Anna Tarrés
Campus del club de natació sincronitzada dirigit per Anna Tarrés | Cedida

Els tres equips de competició del Club Natació Kallípolis de Barcelona, el més destacat de l’estat espanyol en natació sincronitzada, s’allotjaran la setmana que ve a l’Alberg Esportiu Àster de l’Hospitalet de l’Infant. Es tracta d’un total de 29 nenes de les categories aleví, infantil i júnior, acompanyades per 4 monitores, que utilitzaran la piscina municipal coberta per als seus entrenaments.

La directora del CN Kallípolis és Anna Tarrés, qui fou la màxima responsable de la selecció espanyola de natació sincronitzada des de 1997 fins al 2012.  Durant aquest temps, va conquerir 13 medalles en Europeus i d'altres tantes en Campionats del Món i va situar Espanya entre les potències mundials. El 2008 va rebre la Creu de Sant Jordi. Tarrés i la resta de l’equip directiu del Club han triat les instal·lacions de l’Alberg Esportiu Àster com a seu del campus que han organitzat per Setmana Santa, tenint en compte els serveis que ofereix i la seva ubicació.

L’Alberg disposa de 40 habitacions que poden acollir un total de 183 persones. Està situat en un complex esportiu on hi ha piscina coberta, gimnàs, sales d’activitats dirigides, pistes de tennis, pàdel, camp de gespa artificial; i en un entorn natural caracteritzat per la combinació de mar i muntanya, on s’ofereix una gran varietat d’activitats nàutiques i d’altres tipus (senderisme, escalada, BTT, etc).

Comenta aquest article