Informació general

Educació

Rebuda institucional a un grup de participants d'Erasmus+ amb l'institut escola Joan Ardèvol

Per Redacció

Foto de grup de la rebuda a l'Ajuntament, aquest passat dilluns
Foto de grup de la rebuda a l'Ajuntament, aquest passat dilluns | Cedida

L’alcalde, Oliver Klein, i la regidora d’Educació, Ingrid Duch, van rebre aquest passat dilluns a la sala de plens, un grup de vuit mestres i onze alumnes d’Itàlia, de la República Txeca i Turquia que participen al programa d’Erasmus+ amb l’institut escola Joan Ardèvol. La visita a Cambrils, d’una setmana de durada, s’emmarca en el projecte "Hug Your Environment Against 4 Pollutions", sobre la lluita contra la contaminació en quatre àmbits: l’aire, la terra, l’aigua i la llum. 

Els i les participants van arribar a Cambrils el passat diumenge. Aquest dilluns van visitar la Vila i van dedicar el dia al projecte, que a Cambrils se centra en la pol·lució lumínica. Ahir, el grup es va desplaçar Reus per treballar el modernisme i el tractament de la llum. Avui dimecres tenen previst visitar la ciutat de Barcelona i el Camp Nou, i dijous coneixeran el Delta de l’Ebre. Finalment, divendres serà un dia de treball al centre, que acabarà amb el comiat.  

Aquest projecte internacionalitza la tasca de l'institut escola Joan Ardèvol com a Escola Verda

Aquest projecte internacionalitza la tasca del Joan Ardèvol com a Escola Verda, al mateix temps que permet que alumnes i mestres aprenguin dels altres centres i de les seves vivències i experiències. 

A principis de març, una delegació del centre cambrilenc –format per quatre docents i quatre alumnes de sisè– ja va visitar els seus socis Erasmus+ a Esmirna (Turquia). Durant l’estada, els i les participants van presentar la feina feta al centre, van coordinar la feina que s’haurà de fer en el futur i van poder veure les diferents feines i metodologies emprades pels centre d’Esmirna. A més, el viatge va ser una oportunitat única per conèixer una cultura diferent i sobretot per millorar les habilitats comunicatives en llengua anglesa.

L’Apunt

L'institut escola Joan Ardèvol ha rebut l’acreditació Erasmus+ aquest 2022

Aquest 2022 l’institut escola Joan Ardèvol ha rebut l’acreditació Erasmus+ que permet continuar duent a terme projectes de caire europeu, especialment destinats a la mobilitat d’estudiants i professorat. L’acreditació és un reconeixement al projecte educatiu en la línia dels ODS 2030 i les línies educatives europees i farà que els i les alumnes puguin accedir a millors oportunitats educatives, enriquidores, innovadores, motivadores i possibilitadores. 

Comenta aquest article