Esports

Instal·lacions esportives

El Palau Municipal d'Esports llueix unes noves cortines motoritzades

Aquestes noves cortines que queden plegades dalt del sostre substitueixen les anteriors manuals que eren d'un material plàstic i s'havien d'estirar

Per Berta Ruiz

Imatge de les noves cortines motoritzades que s'han instal·lat al pavelló 1
Imatge de les noves cortines motoritzades que s'han instal·lat al pavelló 1 | Berta Ruiz

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament ha instal·lat, recentment, unes cortines motoritzades al pavelló 1 del Palau Municipal d'Esports. Aquestes són de plegat mecànic i horitzontal i serveixen per separar la pista en diferents espais, deixant l'espai esportiu lliure d'elements. Aquestes noves cortines que queden plegades dalt del sostre substitueixen les anteriors manuals que eren d'un material plàstic i s'havien d'estirar de punta a punta cada vegada que es volia dividir la pista. La instal·lació d'aquestes cortines motoritzades han tingut un cost d'uns 14.890 euros. A més, recentment, també es va canviar el marcador electrònic d'aquest pavelló que acull les disciplines esportives de bàsquet, handbol i futbol sala.

Paquet de millores a les instal·lacions esportives

Aquestes millores formen part del paquet que va iniciar la regidoria d'Esports, el passat mes de novembre, amb actuacions al Palau Municipal d'Esports, el gimnàs de la pista municipal d'atletisme i també el gimnàs del Palau Municipal d'Esports amb una inversió total de 278.295,58 euros. De fet, el passat novembre ja va tenir lloc una de les actuacions més destacades d'aquest seguit de millores com va ser la substitució de tot l'antic paviment del pavelló 1 per un paviment sintètic de PVC. El que hi havia fins el passat novembre es va canviar l'any 1996 substituint l'anterior sòl de parquet. Aquesta actuació va tenir un pressupost de 39.511,80 euros (més IVA).

 

 

 

Comenta aquest article