Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Activitat física

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant convida la ciutadania a celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física

Per commemorar aquest dia, l’Àrea d’Esports ha organitzat per al 6 d’abril una activitat dirigida amb la col·laboració de diverses entitats locals i també una classe de latino; i per al 8 d’abril, unes caminades obertes a tothom

Per Redacció

Dia Mundial de l’Activitat Física a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Dia Mundial de l’Activitat Física a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant | Cedida

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física, el 6 d’abril, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat diverses propostes, amb la col·laboració de diverses entitats locals. Les primeres tindran lloc el mateix 6 d’abril (dimecres) a la plaça de Berenguer d’Entença de l’Hospitalet de l’Infant i consistiran en una activitat dirigida, a càrrec del Club de Patinatge l'Hospitalet de l'Infant, el Club Gimnàstica Rítmica l'Hospitalet de l'Infant i l'Estudi de Dansa M. Carmen Gallardo, prevista a les 17.30 h; i en una classe de latino, que començarà a les 18 h.

I per al divendres 8 d’abril, a les 9.15h, s’han programat dues caminades populars: una a l’Hospitalet de l’Infant, en direcció a la Cova del Gat, que tindrà com a punt de sortida la Casa de la Vila; i una altra a Vandellòs, que arrencarà davant de l’Ajuntament de Vandellòs en direcció a Remullà.

El regidor d’Esports, Diego García, anima els veïns i veïnes a participar en aquestes activitats, a practicar exercici físic cada dia i a fer-se seu el lema de la campanya impulsada per la Generalitat de Catalunya: «Activa’t i comença a sumar».

L’objectiu del Dia Mundial de l’Activitat Física és promoure l’activitat física com a eina de salut i benestar, i estendre els seus efectes beneficiosos per a prevenció de les malalties relacionades amb el sedentarisme, tant per a infants i adolescents com per a persones adultes i gent gran.