Informació general

La Policia Local deté un veí per trencar l'ordre d'allunyament de la seva exparella

Per Redacció

El passat dissabte 2 de juny a la matinada, entorn a les 5.10 hores, la Policia Local de Cambrils va detenir un veí de Cornudella per trencament de condemna, resistència i desobediència als agents de l'autoritat i danys.

Durant aquella matinada, la Policia Local va rebre les trucades d'una dona, denunciant que la seva exparella – amb prohibició de comunicar-se i apropar-se a la dona– l'havia estat telefonant durant la nit, i que estava intentant forçar la finestra del seu domicili. Quan van arribar els agents de la Policia Local, l'individu va intentar fugir, tot i que després va ser localitzat darrere d'unes jardineres. L'home va oposar una forta resistència a la detenció dels agents, i després, un cop detingut, va malmetre a trompades el sistema de ventilació de l'interior del vehicle de la policia.

Protecció de menors

D'altra banda, el mateix dissabte 2 de juny al migdia, la Policia Local també va haver d'intervenir quan un menor d'edat es va negar a ser lliurat a la seva mare d'acord amb el règim de visites. El menor que plorava, estava esgarrifat i tremolava va al·legar maltractaments per part de la seva mare i per això no volia tornar amb ella. La Policia Local de Cambrils va ajornar el lliurament i ho va comunicar a l'Autoritat Judicial.

Comenta aquest article