Informació general

La Guàrdia Civil deté a Cambrils dos homes amb 21 quilos de substància per a l'elaboració d'amfetamines

Per Redacció

El passat divendres a la matinada, entorn a un quart de dues, un control de la Guàrdia Civil a l'avinguda de la Diputació va permetre decomissar 21.620 grams de substància per a l'elaboració d'amfetamines, una quantitat amb la què es podrien fabricar al voltant de 200.000 pastilles d'èxtasi valorades en 1.000.000 d'euros.

Els detinguts –com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública– són un ciutadà britànic amb domicili a Holanda, Jacobs J. de 40 anys, i un ciutadà marroquí amb domicili a Melilla, Mohamed A.K. de 33 anys. Ambdós circulaven en un vehicle amb matrícula espanyola, quan van ser aturats pel control de la Guàrdia Civil. Els agents van localitzar a dins del maleter una capsa de cartró que contenia 12 bosses d'una substància per a l'elaboració d'amfetamines, i que també s'utilitza per a la confecció de pastilles d'èxtasi entre d'altres estupefaents.

Els detinguts han passat a disposició judicial del Jutjat número 2 de Reus, mentre la Guàrdia Civil continua amb les seves investigacions per a l'esclariment dels fets.

Comenta aquest article