Cultura

Tallers

L'Escola Municipal de Música programa nous tallers de música en família per aquesta primavera

Per Redacció

Cartell dels tallers musicals adreçats a nadons i infants i els seus pares i mares
Cartell dels tallers musicals adreçats a nadons i infants i els seus pares i mares | Cedida

L’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) ha programat, per aquesta primavera, una nova tanda de tallers de música en família, adreçats a nens i nenes d’entre 3 mesos i 3 anys acompanyats per una persona adulta. Els tallers impartits per la professora Toti Bolart es portaran a terme a l’Escola de Música (passeig d'Albert, s/n) els divendres en horari de matí: de 10 a 11 hores per nens i nenes d’1 a 3 anys (per infants que caminen) i d’11:15 a 12:15 hores per nadons de 3 mesos a un any (per infants que no caminen). El preu del taller és de 50 euros. 

Els dos tallers, de cinc sessions cadascun, es portaran a terme sempre que hi hagi un nombre mínim de 4 alumnes acompanyats d'una persona adulta. En cas de bessons, una persona adulta per cada nen o nena. Les places s'adjudicaran i es confirmaran per ordre de preinscripció.  

Les inscripcions es podran fer online a partir del 2 d’abril al següent enllaç https://emmcambrils.gwido.cat/inscripcio_ciutadana/public/periodes_oberts?c=1. Per a més informació es pot contactar amb l’EMMC a través del correu electrònic escolamusicainscripcions@cambrils.cat o el telèfon 977 36 81 02 (l’horari d’atenció telefònica és de 10 a 13 hores). 

L’etapa dels 0 als 3 anys és una etapa intrínsecament musical. Els infants neixen amb una predisposició a la música que veiem en els primers anys de vida reflectida en el seu interès i atenció, la recerca del so en els diferents objectes i la producció de vocalitzacions. Els infants entenen la música, la reben com un element lúdic que els aporta benestar i alhora constitueix una base fonamental, en el seu desenvolupament físic, mental i emocional. Als tallers de música en família els pares i mares descobriran amb els seus fills i filles jocs de falda, cançons, balls i sons que podran fer servir en el dia a dia i que reforçaran el vincle afectiu.  

L’Apunt

HORARIS DELS TALLERS PRIMAVERA 2022

Divendres 29 d'abril i 6, 13, 20, 27 de maig de 2022 

De 10.00 a 11.00 h: Nens i nenes de 12 a 36 mesos (adreçat als que caminen) 

D'11.15 a 12.15 h: Nadons de 3 a 12 mesos (adreçat als que no caminen)

Comenta aquest article