Cinc tripulacions del Club Rem Cambrils competeixen a la regata de la Lliga Catalana de Llagut, a Sant Jaume d'Enveja

Hi van participar els equips masculí i femení de les categories absolutes i veterans a més de l'equip cadet

Per Antoni Font

L'equip absolut femení en la regata d'eliminatòries
L'equip absolut femení en la regata d'eliminatòries | Antoni Font

Aquest passat diumenge 27 de març va tenir lloc la regata corresponent a la 5a prova de la Lliga Catalana de Llagut, disputant-se novament a la localitat de Sant Jaume d’Enveja i que va comptar, en aquesta ocasió, amb la participació de 10 clubs amb un total de 26 equips inscrits. Aquesta regata se celebrava després de cancel·lar-se el passat 13 de març - per raons climatològiques - la 4a regata de la Lliga Catalana de Llaüt que s'havia de celebrar a Badalona. Igual que en l'anterior prova, el Club Rem Cambrils va participa-hi amb un total de 5 tripulacions.

Els resultats

Igual que en l’anterior regata en la categoria de Cadet Masculí només hi van concórrer dos equips disputant-se una regata no puntuable amb l’equip de cadets del Club Rem Badalona, obtenint l’equip provinent de l’Escola de Rem del Club Rem Cambrils un registre de 03:26,94 min. i finalitzant la regata per darrera de l’equip Badaloní.

Pel que fa a les dues categories absolutes, masculí i femení, tot i que en aquesta ocasió van poder classificar-se per disputar les corresponents Finals A, només van obtenir – totes dues - una 4a posició en les seves respectives finals, aconseguint en el cas de l’equip Absolut Masculí un registre de 06:39,18 min. i pel que fa a l’equip Absolut Femení, un temps de 07:17,63 min.

En el cas de l’equip Veterà Femení, en aquesta ocasió van poder classificar-se per disputar la Final A, obtenint una 2a posició amb un temps final de 03:08,12 min.

Per altra banda, l’equip Veterà Masculí només va poder classificar-se per la Final B, entrant en primera posició (5a de la general) amb un registre de 03:00,35 min.

Classificació Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani

Pendent de disputar l’última prova de la Lliga de Llaüt Mediterrani, els resultats obtinguts fins ara són els següents:

Veterà Femení manté la 2a posició amb un total de 71 punts. Veterà Masculí baixa a la 3a plaça de la classificació general, amb un total de 68 punts.

L’equip Absolut Femení millora la seva posició a la taula classificatòria passant a la 3a posició, amb un total de 64 punts i pel que fa a l’equip Absolut Masculí és manté en 3a posició, amb 63 punts.

Propera convocatòria

La 6a i última regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani tindrà lloc el proper 10 d’abril al Canal Olímpic de Castelldefels.