Societat

Unes 1.200 persones s'apleguen a la festa de l'Homenatge a la Vellesa en el seu 50è aniversari

Per Lluís Rovira i Barenys



L'Homenatge a la Vellesa va congregar unes 1.200 persones al Palau Municipal d'Esports
La cinquantena edició de l'Homenatge a la Vellesa va aplegar, ahir, unes 1.200 persones entre homenatjats, acompanyants, autoritats i voluntaris. El format de la festa, en aquesta edició tan senyalada, va ser l'habitual tot i que l'organització, l'Associació d'Antics Alumnes la Salle, amagava una sorpresa que no es va desvetllar fins a l'última hora. La sorpresa, anunciada pel president de l'entitat Josep M. Crusells en el discurs de benvinguda, va ser que els 150 voluntaris que hi havia disposats a servir el dinar no ho haurien de fer. En reconeixement a la tasca portada a terme per tota la gent voluntària que durant tots aquests anys ha col·laborat en aquest acte, enguany, els voluntaris s'han assegut a dinar juntament amb els homenatjats.
El dinar, en aquesta edició, el va confeccionar i el va servir una empresa de càtering. El menú, en aquest cas, es va apartar una mica del tradicional, es van servir uns aperitius, una amanida i un plat de fricandó. El pastís d'aniversari no hi va faltar. A banda, a tall de record, l'Associació va lliurar a tots els assistents una tassa que duia gravada l'efemèride així com la tradicional fotografia.

Una altra de les novetats de la festa d'enguany va ser el canvi en la distribució de les taules i de l'escenari dins el Palau Municipal d'Esports. Enguany l'escenari es va ubicar en una de les grades per tal de deixar més espai a la pista i poder encabir els convidats. D'altra banda, les taules es van col·locar en sentit transversal a la pista.

Dues concentracions

Com ja és tradicional, els homenatjats del port s'havien concentrat a les 10 del matí al carrer del Carme mentre que els de la vila ho havien fet a 2/4 d'11 a la plaça del Setge. A continuació es van celebrar les misses a les parròquies de Sant Pere i de Santa Maria i, més tard, els homenatjats amb els acompanyants precedits de l'orquestra Rosaleda es van dirigir al Palau d'Esports per a celebrar el dinar, un dinar que va estar amenitzat per l'esmentada orquestra Rosaleda.

Comenta aquest article