Esports

Regates

Sis regatistes del Club Nàutic Cambrils es classifiquen per al Campionat d'Espanya que es disputarà el mes d'abril

És la primera vegada en la història del CNCB que s'aconsegueix la classificació de fins a sis regatistes per formar part del pròxim Campionat d'Espanya d'Optimist amb la Selecció Catalana

Per Redacció

Cristina Guillén ha estat primera a la categoria sub13 femenina en G1
Cristina Guillén ha estat primera a la categoria sub13 femenina en G1 | Cedida

L'equip d'Optimist del Club Nàutic Cambrils està d'enhorabona després d'aconseguir la classificació de fins a sis regatistes per formar part de la Selecció Catalana que competirà al Campionat d'Espanya d'Optimist del mes d'abril al Club Nàutic Masnou. Es tracta de la primera vegada en els anys d'història de la secció esportiva del CNCB que s'aconsegueix la classificació de fins a sis regatistes per a una competició d'aquest tipus. 

La seva selecció arriba gràcies als bons resultats aconseguits al Trofeu Cornudella Campionat Catalunya Optimist, celebrat al Club Nàutic El Balís durant els dos darrers caps de setmana del mes de març. 

En la competició, a més, quatre regatistes del CNCB pujaven al pòdium del Trofeu. En G1, Joan Domingo aconseguia la segona posició absoluta a sub16 masculí i Miguel García es feia amb la tercera posició absoluta a sub16 masculí. Cristina Guillén ha estat primera sub13 femenina en G1, i en G2 Darío Alvaredo s'ha fet amb el primer lloc en  sub16 masculí. 

Els 70 participants del Trofeu Cornudella Campionat Catalunya Optimist només van  poder competir el segon cap de setmana dels dos previstos, ja que durant el primer, la  meteorologia adversa els va deixar sense regata. Els dies 26 i 27 de març sí van poder  realitzar set proves en G1 i tres en G2. 

Sis regatistes del Club Nàutic Cambrils al Campionat d'Espanya

El Campionat celebrat al Club Nàutic El Balís de Llavaneres ha servit per definir la Selecció Catalana que disputarà en aigües del Masnou el Campionat d'Espanya d'Optimist del 12  al 17 d'abril. En representació del Club Nàutic Cambrils, formaran part de la Selecció Catalana Joan Domingo, Joan Fargas, Miguel Garcia, Cristina Guillén, Iker Múgica i Àlvar Vila. Una noticia excel·lent que es deu a l'esforç i constància al llarg de tota la temporada, tant dels regatistes com dels seus entrenadors, Bea Muro, Oriol Oliva i Leandre Garcia.

Comenta aquest article