Informació general

Un públic molt entregat omple el Pavelló d'Esports en el concert de la Mala Rodríguez

Per Redacció



Imatge promocional de l'últim disc de la cantant La Mala Rodríguez
Entregada. Només d'aquesta manera es pot resumir l'actuació de la gaditana la Mala Rodriguez davant de més de 1500 persones que van presenciar el concert que la cantant de hip-hop va oferir divendres passat al Pavelló Municipal d'Esports. En el concert la cantant va comptar amb un públic molt entregat, que des de el primer minut no va deixar de cantar els nous i antics temes de la cantant.

La bona assistència de públic ja es podia preveure abans del concert, ja que una hora abans de començar el concert era molta la gent que feia cua. A les onze en punt van actuar els teloners cambrilencs, Utopya Crew, que durant tres quarts d'hora van tenir l'oportunitat de donar-se a conèixer una mica més a la seva pròpia ciutat.Un cop finalitzada l'actuació dels teloners va ser el torn de La Mala. El seu DJ va ser l'encarregat d'obrir el concert amb una autèntica demostració del que és punxar els plats i recolzat per videoprojeccions que van fer que  l´espera de l'estrella de la nit es fes més curta. Però immediatament va aparèixer La Mala i la simbiosi entre ella i el públic va durar l'hora i mitja de concert.

En el concert no hi van faltar temes clàssics com "Tengo un trato" o "La niña", tema inclòs en la Banda Sonora de la pel·lícula "Yo soy la Juani" i l'últim èxit, "Nanai", inclòs en el treball Malamarismos.

I per acabar encara millor la festa la Mala i tots els seus acompanyants van baixar a ballar entre el públic al ritme del DJ Fusion que va tancar la nit amb mescles electro-funkies.

Comenta aquest article