Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Cursa

Roger Tarrés i Núria Florencio guanyen l'11a Cursa de la Portella de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Van ser els primers classificats de la categoria masculina i femenina, respectivament, d’aquesta prova disputada ahir diumenge 27 de març

Per Redacció

Els participants a la cursa van poder gaudir d'unes vistes espectaculars
Els participants a la cursa van poder gaudir d'unes vistes espectaculars | Cedida (Jordi Santacana)

Roger Tarrés, de l’Associació Excursionista El Senderó de Riudecols, en la categoria masculina; i Núria Florencio, del Club Excursionista L’Areny de Mont-roig del Camp, en la categoria femenina, van guanyar l'11a edició de la Cursa de la Portella, l’esdeveniment esportiu de muntanya organitzat pel Club Centre Excursionista Serres de Mestral amb el suport de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant aquest passat diumenge.

Roger Tarrés va completar el recorregut, de 17 km i un desnivell positiu acumulat de 900 m, aproximadament, en un temps d’1:30:32. Al podi masculí va estar acompanyat per Sergi Casas, del Club Atlètic Montblanc, que va quedar en 2n lloc amb un temps d’1:32:38; i per Javier Heras, del Club Excursionista Serres del Mestral, que va quedar en 3a posició amb un temps d’1:33:35.

Núria Florencio, va acabar el mateix recorregut en un temps d’1:55:14 i va compartir el podi femení amb Mayte Colmenarejo, del Club Excursionista Serres del Mestral, que va ocupar el 2n lloc, amb un temps de 2:00:47; i amb Sandra Valenzuela, del Centre Excursionista Trail Tarraco, que va quedar tercera, amb un temps de 2:17:12.

Més de 260 participants

L’organització d’aquest esdeveniment esportiu, celebrat a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, ha destacat el nombre total de participants: més de 260 (145 a la modalitat de cursa; i 123 a la modalitat de caminada, que no era competitiva i que tenia un recorregut de 10 km, amb un desnivell acumulat de 300 m) i la tasca del voluntariat, que va estar present a les zones més complicades dels circuits, per donar un cop de mà als corredors/es i als i les caminants; i als punts d’avituallament. També ha remarcat el bon estat en què es trobaven els recorreguts i el bon temps que va fer durant la jornada, que van permetre a les persones participants gaudir dels paisatges del municipi.

Totes les classificacions i fotografies de la Cursa de la Portella a: https://www.cursalaportella.com

A dalt, imatge del podi masculí (imatge: Roger Saladié) i, a sota, el podi femení

 

Comenta aquest article