Informació general

L'Ermita de la Mare de Déu del Camí s'omple per presenciar el concert Rèquiem de Gabriel Fauré

Per Redacció



El concert es va realitzar dissabte a la nit a l'Ermita de la Mare de Déu del Camí
Aquest passat dissabte i emmarcat dins dels actes previstos de la Fira de Cambrils es va celebrar a les 21.30h a l'Ermita de la Mare de Déu del Camí el concert Rèquiem op. 48 de Gabriel Fauré a càrrec de la Coral Renaixença de Sant Boi de Llobregat, el Cor de la Ciutat de Reus, La Coral Verge del Camí i l'Orquestra Camera Musicae, una formació de recent creació de les comarques tarragonines. Els solistes encarregats d'interpretar l'obra van ser la soprà, Núria Mas i el baríton andorrà Marc Canturri, els dos dirigits per Tomàs Grau. El muntatge reuneix a més de 100 cantaires a més a més de l'orquestra de corda i vent.

El concert va constar de dues parts. En la primera l'orquestra de corda va interpretar obres de Karl Jenkins i en la segona part es va interpretar el Rèquiem de Fauré, una de les més populars misses de Rèquiem existents, composta l'any 1887 per aquest compositor occità i que es va estrenar a l'església de la Madaleine de Paris a començaments del 1888.

El muntatge del concert s'ha produït durant l'any 2007 i ha recorregut diferents localitats catalanes, com per exemple Cervià de les Garrigues, Reus, el Catllar o Sant Boi de Llobregat amb un gran èxit de públic, com en el cas de Cambrils, on l'ermita es va omplir de gom a gom per presenciar el concert.

Comenta aquest article