Informació general

Parcs

La urbanització Tàrraco estrena un nou circuit d'exercicis per a gent gran

Per Redacció

Nou parc d'exercicis instal·lat a la urbanització Tàrraco
Nou parc d'exercicis instal·lat a la urbanització Tàrraco | Cedida

La urbanització Tàrraco compta amb un nou circuit d’exercicis per a la gent gran format per cinc aparells de gimnàstica donats per un empresari cambrilenc. L’Ajuntament s’ha encarregat de pintar i adequar els elements i instal·lar-los en un parc situat entre els carrers de Mart, Migjorn i Terral, on també hi ha una àrea de jocs infantils.  

A més d’instal·lar els aparells gimnàstics, l’Ajuntament ha realitzat diferents accions de millora a la zona, com l’arranjament de la vorera sud, cantonada amb el carrer Mart, per millorar la visibilitat del gir i evitar que s’entolli l’aigua en aquest punt. Aquest nou circuit d’aparells gimnàstics és el setè que s’obre al municipi i dona servei a la zona de ponent juntament amb el que hi ha instal·lat a Horta de Santa Maria. La creació d’aquests circuits, ubicats en diferents punts del municipi per cobrir el màxim de població, s’emmarca en la l’objectiu de promoure l’hàbit de fer esport de manera regular, especialment entre les persones grans. 

Els diferents aparells estan pensats per treballar diferents parts del cos. Es recomana estirar abans i després de realitzar els exercicis, evitar les hores de més calor i beure aigua abundant durant la pràctica esportiva, tenir en compte les capacitats i mesurar l’esforç, ser constant i iniciar la pràctica amb aquests aparells de forma gradual, tant en les repeticions com en la intensitat. 

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein; la regidora d’Esports Natàlia Pleguezuelos; el regidor de Medi Ambient, Josep Maria Vallès, i la regidora de barri, Yolanda Burgos, van visitar les noves instal·lacions la setmana passada, acompanyats del representant de l’associació de veïns i propietaris de la urbanització Tàrraco al Consell de Barri de Ponent, Antonio Fernández del Rey, i diversos membres de l’entitat. 

Comenta aquest article