Esports

El Cambrils C.H. finalitza la temporada en la 10ena posició de la lliga de Primera Catalana

Per Redacció

Hoquei

Primera Catalana

Pla de Santa Maria 7- Cambrils CH 3

Aquest passat cap de setmana s'ha disputat l' última jornada de la lliga regular del grup "A" de 1a lliga de Primera Catalana d'hoquei patins. El Cambrils visitava la pista del Pla de Santa Maria, un partit de tràmit pels cambrilencs, que en les dues últimes jornades ja s'havien assegurat la permanència, d'aquí el resultat final del partit 7-3. Després d'aquest resultat el Cambrils C.H. acaba la lliga en la 10a posició amb 49 punts, perdent una posició pel goal average particular amb el Corbera, que amb 49 punts ocupa la 9a posició.

La propera temporada, si no no hi ha canvis, s'iniciarà a meitats del mes de setembre.

Futbol sala

Mediterrani Cambrils 3 - Móra la Nova 4

Aquest passat cap de setmana es va disputar l'últim partit de lliga del Mediterrani "A". Un partit molt obert  i que es va perdre quan faltaven 30 segons per acabar el partit. Cal destacar la reaparició  d'Oscar, després de 2 mesos de lesió i que en l'encontre d'aquest cap de setmana va marcar 2 gols . Així doncs, el Mediterrani acaba la temporada en la sisena posició de la classificació.

Mediterrani - La Farga 3  - Botarell F.S. 3

Remuntada del Mediterrani "B" en el partit jugat aquest passat cap de setmana, tot i perdre per 0 a 3, en la primera part. Amb aquest resultat el Mediterrani es col·loca quart per la cua i amb possibilitats de salvació, ja que encara li queden tres partits per jugar, abans no finalitzi la temporada.

Comenta aquest article