Esports

Instal·lacions esportives

S'instal·len els tres nous parcs de cal·listènia a tres punts del litoral

Per Redacció

L'alcalde Oliver Klein i la regidora d'Esports Natàlia Pleguezuelos
L'alcalde Oliver Klein i la regidora d'Esports Natàlia Pleguezuelos | Cedida

Aquest mes de març s'han acabat d'instal·lar els tres nous parcs de cal·listènia, que donen resposta a les demandes de ciutadania i esportistes que practiquen aquesta disciplina d’entrenament. Els nous parcs suposen una inversió de 31.343 euros i consisteixen en diferents elements estàtics que les persones usuàries utilitzen per fer exercicis fent servir el propi pes corporal.  

El circuit més gran està situat a la platja del Regueral, a l’alçada dels carrers de Montbrió, de Vila-seca i de la Frau, on hi ha els principals equipaments esportius de platja. En aquesta cèntrica zona també s'hi ubicaran dos nous camps de mini futbol platja/handbol, se substituiran els equipaments de vòlei platja per uns de nous, i es redistribuiran els elements existents per un millor aprofitament de l'espai. El segon circuit s’ha instal·lat a la mateixa platja, a l’alçada de la Rambla del Regueral, i el tercer s’ha ubicat a l’entrada de La Llosa-La Dorada, passat el carrer dels Gladiols, en una zona de pas constant d’esportistes. 

La cal·listènia és una modalitat esportiva que consisteix en l’entrenament dels grups musculars mitjançant el pes corporal i l’alternança de moviments de tensió, dinàmics i explosius, introduint-hi acrobàcies en la pràctica del free style. La paraula prové del grec kallos (bellesa) i sthenos (fortalesa).  

L’alcalde, Oliver Klein, i la regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos, van visitar aquest passat dijous les noves instal·lacions que volen promoure l’esport a l’aire lliure i que han tingut una molt bona acollida durant aquests primers dies.  

Comenta aquest article