Atletisme

Sofia Rubio en salt d'alçada i Emma Taggi en els 3.000 metres llisos es proclamen campiones de Catalunya s-16

Per altra banda, Alba Guijarro va obtenir la medalla de bronze en salt d'alçada al campionat de Catalunya s-14

Sofia Rubio es va endur la medall d'or en salt d'alçada
Sofia Rubio es va endur la medall d'or en salt d'alçada | cedida (Miquel Merino)

El passat diumenge es va disputar el Campionat de Catalunya S-16 a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell. La competició està reservada als 16 millors atletes de Catalunya. El Club Atletisme Cambrils va estar representat per 4 atletes, que van rendir a un excel·lent nivell, assolint la següent estadística:

MCE : Mínima de participació a Campionat d’Espanya

L'actuació més destacada va anar a càrrec de la Sofia Rubio guanyant el salt d'alçada i l'Emma Taggi, guanyant els 3.000 m. llisos. La Sofia és la líder de Catalunya de l'especialitat i ho va demostrar guanyant la competició amb una marca de 1.69 m. Marca que suposava un nou rècord del Campionat de Catalunya, rècord de Cambrils i situar-se en primer lloc del rànquing d'Espanya.

El proper dissabte participarà al Campionat d'Espanya on lluitarà per pujar al podi. Campionat on també participarà la Martina, que va assolir la 4a. posició superant el llistó a 1.54 m., quedant-se a 3 centímetres del podi.

L'Emma va realitzar una cursa extraordinària. Es va posar al capdavant de la cursa al final de la 1a volta i, mantenint des un ritme de 3'30 / km va anar despenjant rivals arribant a la meta en solitari amb un temps de 10'30"14 que suposava un nou rècord de Cambrils de la categoria, la marca mínima de participació al Campionat d'Espanya i situar-se 1a al rànquing de Catalunya.

A la classificació per clubs, les noies van assolir la 6a posició.

Emma Taggi, al centre de la imatge, durant la disputa de la cursa (foto: Miquel Merino)

Bronze en salt d'alçada per a Alba Guijarro al campionat de Catalunya s-14

D'altra banda, el passat dissabte, pel matí, es va disputar la Fase Final del Campionat de Catalunya de la categoria S-14 a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell. La competició estava reservada als atletes que s'havien classificat de la Fase prèvia. Cinc van ser els atletes del Club Atletisme Cambrils que van accedir a la competició.

• Alba Guijarro: Salt d’Alçada 3a. 1.44 m MMP

• Aina Ferré: 60 m. tanques 4a. 9”95

• Noa Antón: 60 m. llisos 5a. 8”25

Salt de Llargada 8a. 4.49 m

• Lucas Buj: Salt de Llargada 7è. 4.48 m

• Sílvia García: 60 m. tanques SF 11”35

L'actuació més destacada va anar a càrrec de l'Alba Guijarro al salt d'alçada. Va assolir la medalla de bronze millorant en 5 cm la seva marca personal,. Una actuació molt meritòria donat que es troba al primer any de la categoria. A la classificació per clubs, les noies van assolir la 6a posició.