Societat

Carnestoltes

11 comparses amb prop de 1.200 participants protagonitzen la rua del Carnaval 2022

Un nombrós públic va omplir els carrers per veure el pas de la Rua al llarg de tot el seu recorregut, des de la sortida al passeig d'Albert fins l'arribada a la plaça de l'Ajuntament (GALERIA FOTOGRÀFICA)

Per Lluís Rovira i Barenys

Imatge de la rua del Carnaval baixant pel passeig la Salle, aquest passat dissabte a la tarda
Imatge de la rua del Carnaval baixant pel passeig la Salle, aquest passat dissabte a la tarda | Lluís Rovira i Barenys

Un totals d'onze comparses amb prop de 1.200 participants van desfilar pels carrers de Cambrils aquest passat dissabte a la tarda, en la Rua d'aquest Carnaval que enguany se celebra en plena quaresma. Després de dos anys, el ritme de la música i l'acoloriment dels vestits van tornar a ser presents en una desfilada que es va iniciar al passeig d'Albert, va baixar pel passeig la Salle, va entrar fins el barri de l'Eixample per l'avinguda del Baix Camp, l'avinguda de Josep Vidal i Barraquer i el carrer de la verge de Montserrat fiins a retornar al passeig la Salle i arribar fins el final, a tocar de mar. Des d'allí es va recórrer el passig de les Palmeres i es va enfilar el carrer de Robert Gerhard i l'avinguda dels Països Catalans fins arribar a la plaça de l'Ajuntament on es va desfer la rua. Un nombrós públic va omplir els carrers per veure el pas de la Rua. Una Rua que enguany ha contemplat unes noves mesures com són les d'evitar que algunes compares semblessin més uns bars ambulants que altra cosa. En aquest sentit es va restringir el menjar i la beguda durant tot el recorregut.

El darrer acte de Carnaval tindrà lloc demà dimarts 22 de març, a les 19.30 h, amb l'enterrament de la Sardina, a la plaça de la Vila. Els actes del Carnaval de Cambrils han estat organitzats, com cada any, per la NAC i amb el suport de l'Ajuntament.

Comenta aquest article

Galeries relacionades