Esports

Futbol

Victòria in extremis del Marina Cambrils, a casa, contra La Selva del Camp

El Marina Cambrils queda situat en la dotzena posició de la classificació

Per Redacció

Un moment del partit entre el Marina Cambrils i La Selva del Camp disputat aquest passat dissabte a la tarda
Un moment del partit entre el Marina Cambrils i La Selva del Camp disputat aquest passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Futbol  - Tercera Catalana - Grup 2

Marina Cambrils 1 - La Selva del Camp 0

Després de dues jornades sense jugar, el Marina Cambrils va reprendre la competició aquest passat cap de setmana. Ho va fer a casa rebent la visita de La Selva del Camp, un equip que ocupa la catorzena posició de la classificació. Durant tota la primera part, ambdós conjunts van intentar perforar la porteria rival però es va arribar al descans amb un empat sense gols. En la represa, l'enfrontament va seguir la mateixa dinàmica i cap dels dos equips aconseguia avançar-se en el marcador. Gairebé a les acaballes del temps reglamentari va arribar l'únic gol del partit gràcies a una diana d'Aneudy Silverio en el minut 89 de partit. Un triomf in extremis que donava els tres punts de la victòria al Marina.

El Marina Cambrils queda situat en la dotzena posició de la classificació. Demà dimarts, a les 20.30 hores, l'equip rebrà la visita del Camp Clar –el líder del grup– en un partit que havia quedat ajornat. D'altra banda, el divendres al vespre, l'equip es desplaçarà al camp del Montbrió.

Comenta aquest article