Informació general, Reus

Reus

Ingressa a presó un home de 20 anys per vuit robatoris amb força en comerços de Reus

L'home comptava amb nombrosos antecedents policials per delictes contra el patrimoni i es trobava en llibertat provisional des del passat mes de desembre

Per ACN

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra
Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra | Lluís Rovira i Barenys

El jutjat de guàrdia de Reus va decretar presó aquest passat dijous per un home de 20 anys que va cometre vuit robatoris amb força a establiments comercials de Reus després que dimarts els Mossos d'Esquadra l'haguessin detingut. L'home ja tenia nombrosos antecedents policials per delictes contra el patrimoni i es trobava en llibertat provisional des del desembre de l'any passat. La investigació policial va començar arran d'un robatori el 12 de febrer en un bar del barri Mare Molas. El lladre va fer palanca a la porta de l'establiment per forçar-la i un cop dins va intentar sostreure els diners de la caixa, però va haver de fugir sense el botí per l'arribada d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus.

L'endemà, va cometre cinc robatoris més, dos dels quals van ser temptatives, amb el mateix 'modus operandi', a partir de forçar la porta d'accés mitjançant palanca. Durant la investigació, l'empresonat va cometre dos robatoris més, en aquest cas el 26 de febrer. Els vuit actes delictius van generar alarma entre els comerciants de la ciutat.

Comenta aquest article