Informació general

Tot a punt per inaugurar demà divendres la Fira Multisectorial en el seu 50è aniversari

Per Judit Pinazo



Enguany s'ha renovat la portalada d'entrada a la Fira per la banda sud del passeig d'Albert
Demà s'iniciarà, un any més, la Fira Multisectorial de Cambrils que enguany està d'aniversari per la celebració dels seus 50 anys des de la seva revitalització. Aquests dies s'ultimen els detalls perquè demà divendres estigui tot a punt. Enguany s'ha renovat la portalada d'entrada a la Fira per la banda sud del passeig d'Albert, que ja es pot veure instal·lada.

Pel que fa a les novetats, destacar que enguany el centre neuràlgic de la Fira serà el Parc del Pinaret, on s'hi instal·larà la carpa que acollirà el pavelló cobert amb 45 estands i 34 expositors. En aquest espai també hi haurà instal·lat l'estand institucional on  s'hi col·locarà una exposició dels 50 cartells de la Fira, des dels seus inicis l'any 1957. L'exposició ha anat a càrrec del dissenyador cambrilenc, Marcel Blàzquez que fa pocs dies ja va presentar un llibre amb aquesta temàtica.

Un altre dels aspectes que s'ha volgut potenciar enguany és el Mercat Medieval. Per aquest motiu enguany s'hi instal·laran més parades i l'espai del mercat, fins ara limitat a la plaça d'Espanya, el carrer dels Immolats del Setge i el carrer de Gimbernat, s'amplia a la placeta de la Concepció i als carrers de darrere de l'antic ajuntament, durant el dissabte i el diumenge de la Fira.

50 anys d'Homenatge a la vellesa

Un altre dels actes associat cada any a la Fira és l'Homenatge a la Vellesa, que enguany també fa 50 anys. Se celebrarà el proper diumenge 3 de juny al Palau Municipal d'Esports. En motiu dels cinquanta anys, enguany s'ha modificat el menú fent-lo més de festa. S'espera que enguany hi vagin unes 1300 persones.
 
La Mala Rodriguez i el Rèquiem de Fauré

Pel que fa a l'oferta cultural destacar que demà a la nit actuarà al Palau Municipal d'Esports, la cantant de hip-hop La Mala Rodriguez.
D'altra banda, el dissabte 2 de juny a les 21.30h a l'Ermita de la Mare de Déu del Camí es farà el concert que realitzaran la Coral Verge del Camí, la Coral Renaixença de Sant Boi de Llobregat, el Cor de la Ciutat de Reus, l'Orquestra Camera Musicae i el Director Tomàs Grau, presentant el "Rèquiem de Gabriel Fauré".

Comenta aquest article