Esports

Bons resultats dels dos joves ciclistes cambrilencs Alejandro Sánchez i Edgar Curto durant el passat cap de setmana

Per Redacció

 
 
 A dalt, Alejandro Sánchez, en la segona posició, en el moment de l'entrega de premis. A sota Edgar Curto en el moment en el què travessa la línia d'arribada en primera posició
El passat dissabte 26 de maig, el jove ciclista cambrilenc, Alejandro Sánchez va disputar una nova cursa, en aquest cas va ser a Sant Joan Despí.

El circuit era d'1 quilòmetre i en la categoria principiants de 1er i 2n any, en la qual hi corre l'Alejandro, havien de donar dues voltes al circuit.  Hi van competir un total de 20 corredors i l'Alejandro va sortir en la segona posició, però el va avançar un dels corredors. Tot i això, en la segona volta, Alejandro va col·locar-se de nou en la segona posició tot i que, finalment, va arribar a la línia de meta en tercera posició. Com que la segona classificada era una noia, el segon premi va anar a parar a mans de l'Alejandro i a la nena li van donar la copa de la categoria femenina.

Alejandro Sánchez ocupa la segona posició en la classificació general de la copa Catalunya.

Edgar Curto aconsegueix la 1a posició

D'altra banda, el ciclista cambrilenc Edgar Curto va disputar també aquest passat dissabte una carrera a Sant Joan Despí, però en la categoria benjamins, de la Copa Catalana. Edgar Curto va finalitzar la carrera en la primera posició, a quatre segons del segon classificat. Actualment l'Edgar va tercer en la classificació de la Copa Catalana, tot i que en les dues primeres carreres no va córrer i en la que va disputar el passat 19 de maig el van desqualificar per aixecar els braços al creuar la línia d'arribada.



Comenta aquest article