Esports

Hoquei patins

Victòria del Cambrils CH davant el Riudebitlles que li assegura matemàticament la permanència a la Segona Catalana

Aquesta ha estat la tercera victòria consecutiva dels cambrilencs en la segona fase de la competició

Per Redacció

El Cambrils CH es va imposar al Riudebitlles en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports
El Cambrils CH es va imposar al Riudebitlles en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports | Lluís Rovira i Barenys

Hoquei patins                Segona Catalana                        Grup 3 - 2

Cambrils CH 6 - Club Patí Riudebitlles 4

El Cambrils no va començar bé el partit que va disputar aquest passat dissabte a la tarda davant el Riudebitlles, ja que quan només es portaven 5 segons jugats, va encaixar el primer gol. Aquest gol va treure el Cambrils del partit, que fins al cap d’uns minuts no va ser capaç de recomposar-se i fer el joc al que està acostumat. L’empat a 1 va venir d’una triangulació que va culminar Nil amb un potent xut per l’escaire. Poc després, una altra transició de 3 contra 2 de Nil, Jordi i Roger, amb dues passades, va acabar amb gol i amb la remuntada per part dels cambrilencs. Amb el 2-1, el Cambrils anava dominant però a falta de 5 minuts pel descans, va forçar la màquina fent pressió i així va aconseguir dos gols molt seguits, obra de Pere. El primer, després de rebre la bola a la frontal de l’àrea, fent una mitja volta, arrossegant al porter i rematant el rebot. L’altra va venir d’una falta directa a favor que Óscar va llançar al pal, va agafar el rebot a la tanca i li va fer una passada a Pere, que va arribar abans que tots els altres per rematar a l’escaire.

Al poc d’haver començat la 2a part, l’equip visitant va escurçar distàncies després que Raul refusés la falta directa de les 10 faltes, però que no va poder fer res amb el posterior passada al 2n pal d’un jugador que baixava. Poc després, Pol va establir el 5-2 en un contraatac en que va acabar aixecant i picant la bola al porter. Semblava que el partit estava controlat però dos gols molt seguits del Piera en jugades aïllades van fer venir la por als cambrilencs, que una setmana més van saber patir al darrere i tenir possessions amb sentit. A 3 minuts del final, va venir la 15 falta del Riudebitlles, en que Roger va establir el 6-4 definitiu. Tot i que poc després Pere va rebre una blava, el resultat ja no es va moure.

Aquest resultat ja dona matemàticament la permanència al Cambrils a falta de 5 jornades per acabar la lliga. Aquest proper diumenge el Cambrils CH jugarà a la pista del CP Vilafranca.

Comenta aquest article