Esports

volei platja

Cambrils acollirà, a finals d'agost, la final del campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2022

Les finals del circuit es disputaran els dies 27 i 28 d'agost i seran retransmeses pel canal Esport3 de la Televisió de Catalunya

Per Redacció

Imatge d'una de les proves del campionat de Catalunya disputada a la platja del Regueral, l'agost de l'any passat
Imatge d'una de les proves del campionat de Catalunya disputada a la platja del Regueral, l'agost de l'any passat | Berta Ruiz

La Federació Catalana de Voleibol ha fet públic el calendari oficial del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour 2022. Enguany el circuit tindrà un total de 8 proves i, com a novetat, dues d’aquestes seran considerades ‘màster’ i tindran un valor superior a la resta. La gran final, que determinarà els nous campions de Catalunya, es disputarà a Cambrils a finals d'agost.

El circuit començarà el proper 21 i 22 de maig a Mataró, que torna com a seu després de dos anys. La resta de les proves es disputaran a Vilanova i la Geltrú el 4 i 5 de maig; Torredembarra, el 18 i 19 de juny; Tarragona, el 2 i 3 de juliol; i Cunit, el 9 i 10 de juliol. Després tindran lloc les dues proves màster a Badalona el 23 i 24 de juliol i a Empuriabrava el 20 i 21 d’agost. Per últim, Cambrils acollirà la gran final del circuit el 27 i 28 d’agost. 

Aquest any, les proves de Badalona i Empuriabrava tindran tres característiques diferencials de la resta de seus i que les converteixen en el que s’ha denominat ‘prova màster’. La novetat i la diferenciació rau en que aquestes dues proves tindran una entrada limitada de participants, tindran un valor, quan a punts del rànquing, superior a la resta de proves, i també seran superiors els premis econòmics per a les parelles que aconsegueixin pujar al podi; el que generarà un major interès de participació de cara a la gran final.

Les finals masculines i femenines de cada una de les 8 seus seran retransmeses, un any més, pel canal Esport3 de la Televisió de Catalunya, donant una visibilitat més àmplia a aquest esport.

Per últim, el Vichy Catalan Volei Tour anirà acompanyat de les proves Vichy Plus i Vichy mixt per donar cabuda a tots els amants del vòlei platja independentment del seu nivell. Tot i això, només els participants de la màxima categoria tindran l’oportunitat de proclamar-se Campions de Catalunya del Vichy Catalan Volei Tour 2022. Un títol que està en mans de Nuria Bouza i Nazaret Florián en categoria femenina, i d’Hernán Tovar i Rolando Hernández, en la masculina.

 

Calendari del Campionat de Catalunya de Volei Platja 2022

Comenta aquest article