Esports

Tir olímpic

Dos podis per als tiradors del Club de Tir Olímpic Cambrils a la primera prova de la Lliga Bori Joves Promeses

Pablo García va ser primer en carabina aleví i Maria Antón va ser tercera en carabina infantil, mentre que Juan Gabriel Rajahmuda i Jaume Coll van ser cinquè i sisè en carabina cadet

Per Redacció

Foto de grup dels representants del Club de Tir Olímpic Cambrils
Foto de grup dels representants del Club de Tir Olímpic Cambrils | Cedida

Aquest passat cap de setmana es va iniciar la Lliga Bori Joves Promeses 2022 de tir olímpic. La prova, que va tenir lloc al Club de Tir Esportiu de Barcelona –el més gran de l'Estat i un dels més importants d'Europa–, va reunir participants de diferents categories, des de benjamí, aleví, cadet, juvenil i sub23. Les instal·lacions del club barceloní compten amb 16 espais de tir a la galeria de 10 metres per a aire comprimit, així com unes zones socials excel·lents. En aquesta primera competició de la lliga, els joves tiradors cambrilencs també van poder estrenar la nova equipació del club.

Pel que fa a la competició, Pablo García Haro va quedar en primer lloc en carabina aleví amb 171.3 punts; Maria Antón Gutiérrez va quedar tercera en carabina infantil amb 327.9 punts; Juan Gabriel Rajahmuda Matas i Jaume Coll Roselló en la categoria carabina cadet van quedar en cinquè i sisè lloc amb 309.5 i 275.8 respectivament. Uns bons resultats per als tiradors locals que segueixen preparant-se a l'escola del club.

Les properes competicions del calendari seran les següents: el 14 de maig al Club de Tir de precisió de Manresa; l'11 de juny al Club de Tir Jordi Tarragó de Tarragona; el 10 de setembre a la Société Catalana de tir de Saint-Ceprien; el 8 d'octubre al Club de Tir de precisió de Sabadell; el 18 de novembre al Club de Tir Olímpic Cambrils i, el 3 de desembre es disputarà el final de la Lliga a les instal·lacions de la Federació Catalana de Tir de Mollet del Vallès.

Comenta aquest article