El Mediterrani suma els tres punts després de la visita a la pista del Baró de Maials

Partit força igualat el que van disputar el Baró de Maials i el Mediterrani i que es va definir gràcies a que els porters del conjunt cambrilenc Roger i Gato van estar molt acertats

Imatge del partit disputat entre el Mediterrani i el Baró de Maials corresponent a la primera volta de la competició | Berta Ruiz

Futbol sala                   Divisió d'Honor Catalana                 Grup 3

FS Baró de Maials 2 - CFS Mediterrani 3

Partit força igualat el que van disputar el Baró de Maials i el Mediterrani i que es va definir gràcies a que els porters del conjunt cambrilenc Roger i Gato van estar molt acertats i van mostrar un bon nivell. I, d'altra banda, gràcies també al poder ofensiu de l'equip cambrilenc
L'inici del partit va ser força positiu pel Mediterrani i Rafa aconseguia el primer gol del partit. Poc abans del descans el Baró de Maials empatava el partit en una jugada d'estratègia que acabava amb la pilota al segon pal i dins la porteria cambrilenca.
Amb l'1 a 1 al marcador es va arribar al descans. A la represa, el partit va continuar amb la mateixa tònica. Els cambrilencs intentaven controlar la pilota i disposaven d'alguna ocasió tot i que els locals posaven perill a l'àrea del Mediterrani quan aprofitava les pèrdues de pilota dels cambrilencs. Tot i això, una passada llarga de Roger a Jordi va servir perquè Torres fes l'1 a 2. Poc va durar l'alegria ja que el Baró de Maials va empatar amb un altre xut al segon pal. A falta de 4 minuts per a l'acabament del partit, Albert Chàfer feia el 2 a 3. Els jugadors locals van sortir de 5, tot i que la defensa dels cambrilencs va aturar qualsevol intent d'empat. Com a nota positiva addicional, cal destacar el retorn d'Héctor, David i Gato després de diverses setmanes de no jugar.

Aquest proper dissabte, el Mediterrani jugarà a casa davant de La Sentiu, equip situat a la part baixa de la classificació.