Esports

Trial

S'obren les inscripcions per a la Copa d'Espanya de Trial 2022 que es disputarà a Cambrils el 3 d'abril

La competició, organitzada per Biketrial Costa Daurada Torredembarra Club, serà la segona de les cinc proves de la Copa d'Espanya i se celebrarà a la platja del Regueral

Per Redacció

Imatge de la prova de la Copa d'Espanya de trial que es va disputar a Cambrils l'octubre de 2021
Imatge de la prova de la Copa d'Espanya de trial que es va disputar a Cambrils l'octubre de 2021 | Lluís Rovira i Barenys

Cambrils acollirà, un any més, una prova de la Copa d'Espanya de Trial. Aquesta serà la segona cita del calendari i ja s'han ha obert les places d’inscripció per poder participar en aquesta competició. La prova es disputarà el diumenge 3 d’abril a partir de les 8:30 i tindrà lloc a la platja del Regueral. Les categories participants seran les següents: Promeses 6 a 8 Fem., Promeses 6 a 8, Principiant, Màster fem., Màster 40 T, Màster 30, Junior, Infantil, Fèmines Elit, Fèmines 9 a 11, Fèmines 12 a 15, Elit T, Cadet fem., Cadet, Aleví.

La competició, organitzada per Biketrial Costa Daurada Torredembarra Club tindrà un límit de 300 participants i serà per a ciclistes federats. La inscripció es farà a través del formulari web de la Real Federación Española de Ciclismo i estarà disponible fins el 29 de març.

No és la primera vegada que la Copa d’Espanya de Trial es disputa a Cambrils, la última es va celebrar l’octubre de 2021. En aquesta ocasió, Cambrils serà la segona de les cinc proves de l’any 2022 de la Copa d’Espanya que ja va disputar la seva primera prova aquest passat 13 de març a Mazarrón (Murcia) en una de les competicions amb més nivell de les que existeixen al planeta d'aquesta disciplina.

 

Comenta aquest article