Informació general

La reedició del tripartit agafa força de cara a la formació del proper govern municipal

Per Lluís Rovira i Barenys



la persiana de la seu de la PLIC llueix aquesta pintada feta la nit de les eleccions
L'alcalde en funcions, Robert Benaiges, va iniciar ahir una roda de contactes amb els candidats de les diferents formacions polítiques que han concorregut a les eleccions municipals. Després d'uns primers contactes l'opció que agafa més força és la de reeditar el tripartit. Recordem que els 9 regidors del PSC més els dos d'ERC i el d'ICV conformen una majoria de 12 que els permet governar.

Aquesta opció, ara per ara, agafa més força que la que conformarien la suma dels regidors de la PLIC, PP, CiU i ERC, que amb 11 regidors també podrien formar una majoria de govern.

Incidents a la nit electoral

La persiana de la seu de la PLIC, situada al carrer de l'Hospital, va ser empastifada la nit electoral amb les paraules "perill màfia" i el símbol dels diners. Aquestes pintades es van produir al voltant de la mitja nit del passat 27 de maig i a hores d'ara encara són visibles.

Sembla ser que un veí va veure l'acció vandàlica i va avisar la policia local fent una descripció de l'autor de les pintades. La compareixença de la policia al Barri Antic va acabar, finalment, amb una discussió amb un regidor d'ICV, partit que té la seu al carrer de les Creus.

No s'han pogut conèixer més detalls d'aquest incident ja que des de la regidoria de Seguretat Ciutadana no s'ha facilitat cap informació. D'altra banda la PLIC no ha volgut fer declaracions al respecte i des d'ICV asseguren que no tenen res a veure amb aquestes pintades, "aquest no és el nostre estil", assegurava ahir el regidor d'ICV Salvador Matas a Revista Cambrils Diari Digital.

Comenta aquest article