Informació general

Joan Carbonell es posa al capdavant de la gerència de l'Estació Nàutica de Salou - Cambrils - Mont-roig -Miami Platja

Per Judit Pinazo



D'esquerra a dreta, Joan Albert Campos, Josep Seguer, Sònia Teruel i Joan Carbonell, ahir al matí en roda de premsa
Ahir al matí es va presentar al Club Nàutic de Salou a Joan Carbonell, qui serà el nou coordinador de l'Estació Nàutica de Salou - Cambrils - Mont-roig -Miami Platja, agafant el relleu a Sònia Teruel, que deixa el càrrec de forma voluntària per tirar endavant un nou projecte professional. En la presentació de l nou coordinador van assistir-hi el secretari de l'Estació Nàutica –Josep Seguer– , la fins ara coordinadora de l'Estació Nàutica –Sònia Teruel–, el nou coordinador - Joan Carbonell- i el president de l'Associació Espanyola d'Estacions Nàutiques (AEEN) -Joan Albert Campos-.

Tal i com explicava ahir al matí Seguer, en aquest relleu en el càrrec s'ha optat per escollir a una persona que estigués vinculada i conegués el món de l'Estació Nàutica "és el cas d'en Joan que fa temps que és soci de l'Estació Nàutica i té un perfil adient ja que està relacionat amb el món de l'esport, especialment la nàutica". Per altra banda, Joan Carbonell, llicenciat en INEF ha estat gerent de Centres de Vela a la Costa Daurada i coneix bé els problemes dels socis i empreses adherides a l’entitat.

Actualment Carbonell, gestiona la seva pròpia empresa especialitzada en l’organització d’esdeveniments esportius a la natura. Tal com explicava ahir Carbonell, la seva intenció al capdavant de la gerència de l’Estació Nàutica, és consolidar la feina realitzada fins ara a nivell turístic i promocional i impulsar una nova àrea de treball de dinamització esportiva "volem dinamitzar una mica més el tema esportiu perquè la gent del carrer conegui millor quines possibilitats ofereix l'Estació Nàutica".

Durant una primera fase, es centrarà la feina en acabar de realitzar el Pla d’Accions 2007 amb novetats importants com el carnet de soci, la nova web i la revista; alhora que es farà un anàlisi de la situació del sistema per tal de plantejar el Pla d’Accions 2008. En aquest sentit, Joan Albert Campos explicava ahir que es treballarà també en la consolidació de les Estacions Nàutiques Catalanes.

Comenta aquest article