Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Activitats esportives

Oberta la preinscripció a les activitats esportives que ofereix l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant per Setmana Santa

El període per apuntar-s’hi finalitzarà el 27 de març

Per Redacció

Cartell de les activitats esportives de Setmana Santa 2022
Cartell de les activitats esportives de Setmana Santa 2022 | Cedida

Per fomentar la pràctica d’esport i donar suport a les famílies durant la Setmana Santa, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat diverses activitats adreçades als infants i adolescents de l’11 al 14 d’abril. La proposta inclou dues activitats diferents cada dia de la setmana, en horari de matí (de les 9 a les 13.30 h): per als més petits, jocs variats, tallers i sortides; i per als més grans, diversos tipus d’esports (de raqueta, natació, BTT, escalada, senderisme, etc). A aquest col·lectiu l’Àrea d’Esports també els brinda un servei d’acollida (de 8 a 9 h) i un servei de menjador (de 13:30 a 15:30h).

Com l’any anterior, les places seran limitades i es donaran per ordre de puntuació prenent com a base un barem que té en compte si els infants i joves estan empadronats al municipi i les obligacions laborals dels progenitors o tutors/es legals, entre altres variables. La majoria d’activitats previstes es desenvoluparan a l’aire lliure i s’organitzaran grups reduïts, amb un mínim d’un monitor o monitora que es relacionarà sempre amb el seu mateix grup bombolla. Cada grup d’edat entrarà i sortirà per un lloc diferent.

Durant les activitats també es vetllarà pel compliment de les mesures de prevenció de la COVID-19 i aquestes s’adaptaran a les mesures que estableixin les autoritats sanitàries. També se seguirà un protocol específic sobre l’ús i desinfecció dels espais, del material propi de les activitats i de la gestió dels espais d’emmagatzematge.

Les preinscripcions s’han de fer per Internet, a través de la pàgina web municipal (aquí podeu omplir-ne el formulari); o, si no és possible, a la Piscina Municipal Coberta de l’Hospitalet de l’Infant. El termini per apuntar-s’hi finalitzarà el 27 de març. Més informació i preus, al fullet adjunt.