Cultura

Formació

S'obren les inscripcions a les proves d'accés per als cicles formatius de grau superior que ofereix la Diputació a través de les Escoles d'Art i Disseny

Per Redacció

Imatge de l'Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus
Imatge de l'Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus | Cedida

Oferir uns estudis reglats, de qualitat i, sobretot, que capacitin l’alumnat per una feina de futur que faci del seu talent la seva professió, és la voluntat de la Diputació de Tarragona a través de les seves escoles d’art. Els centres que la institució gestiona a Tarragona i Reus posen a l’abast dels estudiants un total d’11 cicles de grau superior que esdevenen referents en qualitat docent en estudis d’art i disseny a la demarcació.

Del 14 al 24 de març les persones interessades podran inscriure’s a les proves d’accés als cicles de grau superior, segons estableix el calendari de la Generalitat. Les inscripcions s’han de fer de forma telemàtica al web de la Generalitat. Els centres de Tarragona i Reus podran assessorar a l’alumnat que ho sol·liciti per tal de realitzar aquest tràmit. Trobareu els enllaços i els telèfons per a la inscripció a: https://www.dipta.cat/estudiarartidisseny

 Les proves d’accés tindran lloc al mes de maig i s’adrecen a aquells estudiants que no reuneixen tots els requisits que marca la Generalitat per accedir directament als cicles de grau superior.

Set cicles formatius de grau superior

A l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona (a la carretera de Valls, s/n) es poden cursar set cicles formatius de grau superior: Gràfica Interactiva, Animació, Gràfica Publicitària, Il·lustració, Fotografia, Arts aplicades al mur i Joieria artística. L’oferta formativa de grau superior de l'Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus (al carrer del Vent) se centra en els cicles formatius de Videojocs i entorns virtuals, Arquitectura Efímera, Infografia 3D i Projectes i Direcció d’obres de decoració.

Els estudis tenen una clara visió professionalitzadora, adaptada a les realitats i a les tendències del mercat laboral. De fet, els cicles formatius de grau superior estan estructurats en dos cursos i incorporen al seu pla docent la realització de pràctiques en empreses fora de l’horari lectiu. A més, s'aposta pel treball basat en projectes reals en col·laboració amb empreses i entitats del territori, fet que afavoreix un apropament real de l'alumnat al món laboral.

El webhttps://www.dipta.cat/estudiarartidissenyaglutina tota la informació, tant de l'oferta formativa com del calendari per a la inscripció.

Comenta aquest article