Esports

Els atletes del Club Atletisme Cambrils reclamen poder entrenar a la pista d'atletisme

Per Pere Ferrando



Dues atletes del Club Atletisme Cambrils, de blau, diumenge passat al Prat de Llobregat
El passat diumenge es va disputar a la pista d’atletisme d’El Prat de Llobregat la fase prèvia del Campionat de Catalunya cadet. Tres atletes del Club Atletisme Cambrils hi van prendre part amb la següent estadística;  Tania Borrero va aconseguir la tercera posició en la prova de pes  i la 29a en la prova de 100 metres llisos, Judith Codorniu va aconseguir la cinquena posició en la prova de 100 metres tanques i la 25a posició en la prova de 100 metres llisos Sílvia Gutierrez va participar en dues proves, els 100 metres tanques aconseguint la 6a posició i els 300 metres tanques, quedant en la 12a posició.

Tot i el bon resultat de la Tania en el llançament de pes i la classificació de les tres atletes a la Fase Final (la classificació està reservada a les 16 millors marques), cal constatar el fet que cap d’elles va millorar els seus registres personals tot i tractar-se d’una competició on es trobaven les millors atletes de Catalunya i, per tant, es podria preveure una bona millora de marques.

Sense pista d'atletisme

La causa cal trobar-la en el desencís de trobar-se en una situació de no poder utilitzar la pista d’atletisme tot i que ja ha passat més d’un mes des de la seva inauguració oficial. Per altra banda els problemes en la recepció de l’obra per part de l’Ajuntament provoquen la trista situació per part dels atletes de preguntar-se, a cada entrenament, si el proper dia es podrà entrenar a l’estadi d’atletisme. Veure passar els dies sense rebre cap resposta positiva provoca un malestar i una pèrdua de concentració que es reflecteix en el rendiment esportiu dels atletes.

Tant de bo que abans de la Fase Final, que es disputarà a El Prat de Llobregat el proper dia 16 de juny, els atletes tinguin la possibilitat de poder preparar les seves proves de forma adient i mostrar les seves capacitats reals.

Comenta aquest article