Esports

Futbol sala

Derrota immerescuda del Mediterrani davant el líder, l'Huracans La Selva

El Mediterrani va xutar fins a 7 vegades al pal de la porteria rival en un gran partit de futbol sala disputat aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

Per Redacció

Un moment del partit entre el Mediterrani i l'Huracans La Selva, disputat el passat dissabte a la tarda
Un moment del partit entre el Mediterrani i l'Huracans La Selva, disputat el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Futbol sala                  Divisió d'Honor Catalana                 Grup 3

CFS Mediterrani 4 - Huracans La Selva 7

Derrota del Mediterrani davant La Selva, el líder del grup, que va saber aprofitar les seves ocasions davant un gran Mediterrani que va fer mèrits per obtenir un millor resultat.
El partit va començar amb els jugadors cambrilencs molt ben ficats dins el partit, jugant amb molta intensitat i robant pilotes a dalt. Fruit d'aquest joc el Mediterrani va disposar d'ocasions de gols i finalment, va pujar l'1 a 0 al marcador. Tot seguit, els visitants aprofitaven dues errades dels jugadors cambrilencs per capgirar el marcador amb el resultat d'1 a 2. Però a continuació i fruit d'una molt bona jugada, l'equip cambrilenc aconseguia empatar el partit a 2. Llavors és quan va arribar l'expulsió de Mario, fet que va condicionar l'equip i tot seguit, en una acció de mala sort, pujava el 2-3 al marcador amb un gol de rebot. En aquests moments de desconcert, els visitants, amb molta fortuna, aconseguien ampliar el resultat fins al 2-5. Els jugadors cambrilencs, per la seva part, disposaven de nombroses ocasions de gol, amb tres pals inclosos, que els hauria permès arribar al descans amb un resultat més just.
Lluny d'abaixar els braços la segona part va ser un monòleg dels jugadors cambrilencs que van jugar els 20 minuts d'aquest període amb atac de 5 i d'aquesta manera van retallar distàncies fins arribar al 4-5. El Mediterrani va seguir disposant de més ocasions i de més xuts al pal, fins a un total de 7 en tot el partit, però la sort, en aquesta ocasió, estava del costat del líder que s'aprofitava del poc que tenia. El resultat final va ser de 4 a 7 en un gran partit de futbol sala.

El Mediterrani jugarà el seu proper partit de lliga aquest proper dissabte a la pista del FS Baró de Maials.

Comenta aquest article