Informació general

Detenció

Els Mossos d'Esquadra detenen un home quan robava en un vehicle a l'àrea de servei de l'AP-7 a Tarragona

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra
Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra | Lluís Rovira i Barenys

Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Camp de Tarragona amb el suport d’efectius de la Unitat de Seguretat Ciutadana van detenir, aquesta passada matinada, un home de 41 anys, com a presumpte autor d’un delicte de furt i un altre de danys.

La detenció, fruit d’un dispositiu de prevenció de furts a l’autopista, es va produir a l’àrea de descans Mèdol Nord del quilòmetre 237,5 de l’AP-7 en sentit Barcelona pels volts de les 03.00 hores de la matinada. Una patrulla observar com un home, en adonar-se de la presència policial va intentar amagar-se al costat d’un turisme que tenia les portes obertes i els seients abatuts. Els agents van comprovar que la intenció de l’home era carregar 12 caixes precintades amb ampolles de begudes alcohòliques valorades aproximadament en 2.900 euros. Seguidament, es van efectuar comprovacions entre els camions estacionats a la zona i es constatar que el remolc d’un d’ells presentava la porta forçada mentre que el teixit lateral tenia diversos talls d’uns 25 centímetres.

Està previst que el detingut, amb diversos antecedents policials, passi a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona en les properes hores.

Comenta aquest article