Informació general

L'Escola de Música de Cambrils presenta la nova pàgina web amb l'objectiu d'apropar l'escola al ciutadà

Per Judit Pinazo



En la nova pàgina web de l'Escola ofereix tot tipus d'informació referent al centre
Ahir al matí es va presentar la nova pàgina web de l'Escola Municipal de Música de Cambrils. A l'acte van assistir-hi el regidor en funcions d'Ensenyament -Ramón Garcia Mateos-, el director de l'Escola de Música -Miquel Javaloy- i l'encarregada de dissenyar la pàgina web -Marga Roig-.

La pàgina web de l'Escola http://www.escolamusicacambrils.com, s'ha posat en marxa recentment amb l'objectiu de facilitar tota la informació del centre i apropar l'Escola al ciutadà. Miquel Javaloy explicava que aquesta és una manera de posar l'escola en xarxa i que la gent conegui  l'Escola d'una manera còmode, des de casa.

Segons la dissenyadora de la pàgina web, amb la quantitat d'informació que hi ha sobre l'Escola, volíem que fos una plana pràctica i en la que no hi hagués molt de text, tot i el volum d'informació. Per això, explicava Roig, s'ha estructurat la informació d'una manera que resulti pràctica i que sigui dinàmica, per fer la pàgina el més accessible possible a l'usuari.

Per aquest motiu s'ha optat per donar molta importància a les fotografies, tant d'alumnes com de professorat. Tant les fotografies com els continguts de la pàgina s'han estructurat de tal manera que la seva actualització sigui senzilla i constant.

En la pàgina web s'hi pot consultar tot tipus d'informació sobre el centre, els horaris, les tarifes, les diferents especialitats que s'imparteixen, informació sobre el claustre i també es poden descarregar els impresos de les matrícules. Destaca també el taulell d'anuncis, on els estudiants poden posar a la venda instruments.

El futur de l'Escola

En els propers anys l'Escola de Música sofrirà un gran canvi, amb l'ampliació i canvi d'ubicació del centre. Recordem que aquest ,s'ubicarà al costat del futur Teatre Auditori, en els terrenys contigus a l'estació d'autobusos i està previst dins de la segona fase del projecte del Teatre Auditori. Ahir Gracia Mateos explicava que ja s'han iniciat contactes amb l'arquitecte encarregat de dissenyar el Teatre Auditori -Ramon Sanabria- perquè sigui ell l'encarregat de dissenyar el projecte de l'escola i que "l'edifici s'integri en l'espai".

Actualment l'Escola de Música compta amb un total de 350 alumnes de totes les edats i cada anys són més els alumnes interessats en formar-hi part, per això cada cop l'espai és més reduït i les possibilitats són limitades. En aquest sentit, Javaloy, explicava que un cop estigui enllestida la nova escola està previst ampliar l'oferta formativa, oferint la possibilitat de formar-s en música moderna o música popular entre d'altres.

Comenta aquest article