Societat

Ajuda humanitària

El Banc dels Aliments de Tarragona recull aliments i roba per a enviar a Ucraïna

L'entitat posa a disposició la seva logística per recollir i fer arribar l'ajuda humanitària

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'aliments recollits pel Banc d'Aliments
Imatge d'arxiu d'aliments recollits pel Banc d'Aliments | Cedida (Banc d'Aliments comarques de Tarragona)

El Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona ha posat a disposició les seves instal·lacions i logística per tal de recollir aliments i roba per enviar a Ucraïna. Des d'ahir i durant els propers dies l'entitat recollirà aliments de primera necessitat i roba d'abric i mantes per enviar, de forma imminent, a Ucraïna. Aquelles persones que vulguin col·laborar però no es puguin apropar poden fer un donatiu econòmic a través del web del Banc dels Aliments (https://www.bancalimentstarragona.org/ca/donacions/principal).

El president del Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona, Eusebio Alonso, ha manifestat que "des del Banc dels Aliments volem mostrar tot el nostre suport a aquelles persones que han hagut d'abandonar casa seua, per això posem a disposició la nostra logística i xarxa social" . En aquesta línia el Banc dels Aliments se suma a reclamar una solució pacífica ja que "cap guerra ens portarà a la pau".

A més, el club de Tennis Monterols de Reus també és punt de recollida. Aquells que ho desitgin poden aportar aliments com arròs i pasta, roba d'hivern i mantes o fer un donatiu econòmic a les urnes que s'han habilitat a tal efecte a la recepció.

Comenta aquest article