Esports

El Vilafortuny guanya el seu darrer partit i aconsegueix l'ascens a la segona Territorial

Per Redacció

Futbol



Jugada corresponent al partit disputat ahir a la tarda entre l'Oleastrum i el Reddis
Territorial Preferent


Catalònia 1 - FC Cambrils 2

La victòria aconseguida aquest cap de setmana pel Cambrils, permet a l'equip mantenir-se en la categoria Catalana Preferent un any més. Una victòria important perquè l'equip no s'hagués de veure implicat en possibles descensos. La victòria amb dos gols de Pedro, un d'ells de penal, permet al Cambrils respirar tranquil i continuar un any més en la mateixa categoria.

Primera Territorial

CF Oleastrum 1 - Reddis 0

El triomf aconseguit per l' Oleastrum aquest cap de setmana a casa, permet que l'equip cambrilenc no baixi directament de categoria. De moment però l'Oleastrum ha d'estar pendent dels resultats d'altres equips per saber en quina situació es queda.

Tercera Territorial

Vilafortuny 6 - Porrera 0

El Vilafortuny no ha pogut tancar la primera temporada en competició d'una millor manera. Aquest cap de setmana va aconseguir una contundent victòria davant del Porrera que permet que l'equip cambrilenc pugi a la segona Territorial. L'últim partit de la temporada, va ser tota una festa, ja que unes 300 persones van voler acompanyar l'equip en aquest últim partit i en la celebració de l'ascens de categoria.

Hoquei

Primera Catalana

Cambrils CH 5 - Pla del Pendès 4

El Cambrils CH ha aconseguit aquest cap de setmana una nova victòria. El partit va estar molt disputat ja que no va ser fins a pocs minuts del final del partit que l'equip cambrilenc va poder desempatar el marcador i aconseguir la victòria davant del Pla del Penedès. La setmana que ve l'equip cambrilenc disputarà l'últim partit de la temporada fora de casa.


Futbol sala


Despertaferro 3 - Mediterrani Cambrils 5

Partit sense història i pensant en acabar l'actual lliga el millor possible per abandonar la Federació Catalana de Futbol Sala i passar a la Federació Catalana de Futbol. Destacar per altra banda que el Mediterrani organitzarà el 21 i 22 de juliol la primera edició de les 24 hores de Futbol Sala Ciutat de Cambrils amb la col·laboració de l'Àrea d'Esports i l'Ajuntament de Cambrils (trobareu més informació al webwww.cfsmediterrani.com).

Comenta aquest article