Esports

Vela

Excel·lent primera jornada de la Copa de España de ILCA 4

El Club Nàutic Cambrils acull la competició fins diumenge, en la qual participen 133 regatistes de nou comunitats autònomes

Per Redacció

Moment de la sortida de les embarcacions, ahir divendres
Moment de la sortida de les embarcacions, ahir divendres | Cedida

La primera jornada de la Copa de Espanya de Ilca 4 va celebrar les tres proves programades ahir divendres amb una meteorologia força favorable, encara que tardana. I és que les embarcacions no van poder sortir fins passades les dotze del migdia per la falta del vent. Finalment pujava el Mestral fins als 8 nusos, encara que amb una direcció de 240 graus, inusual per a la zona. Les condicions de vent van aguantar i els regatistes van tornar a terra a quarts de quatre de la tarda.
La jornada de divendres va ser força disputada. La classificació provisional la lidera Ivan Vides, del Club Deportivo Náutico de Punta Umbría, seguit de Luis Castañeda del Club Polideportivo Cádiz i Xavier Garcia, del Real Club Náutico de Palma. El campionat va començar el dijous 24 de febrer amb el registre de participants, mesuraments i entrenaments, a més de la sessió inaugural a la tarda.
La Copa de Espanya de Ilca 4 compta amb el seguiment de la regata en temps real a través de la instal·lació de dispositius GPS a cadascuna de les embarcacions participants. L'ús d'aquests dispositius a la competició és possible gràcies al patrocini de l'empresa Dream Flyers, la distribuïdora de Metasail, el fabricant d'aquests GPS. El seguiment es pot fer a través del web metasail.it.

Comenta aquest article