Handbol

Treballada victòria del CH Cambrils a la pista del Vendrell que el consolida com a líder en solitari

Partit de la primera volta entre el Cambrils i el Vendrell disputat el passat mes de novembre | Lluís Rovira i Barenys

Handbol

Tercera Catalana sènior masculina - Primera Fase A

CEH Vendrell 21 - CH Cambrils 27

Aquesta darrera jornada, l'equip sènior del CH Cambrils es va desplaçar a la pista del Vendrell, setè classificat. L'enfrontament va ser més complicat del que s'esperava l'equip cambrilenc. D'igual manera que ja va passar al partit de la primera volta, el Cambrils no aconseguia avantatges importants malgrat que el seu joc al contraatac va funcionar molt bé. Per la seva part, el porter vendrellenc va ser un autèntic mur i va evitar que la renda dels cambrilencs fos major al descans, 11 a 13. En la segona part, el Cambrils es va mostrar molt més resolutiu i va poder dominar amb certa tranquil·litat el marcador fins al final del partit. Finalment, l'equip es va endur la victòria per sis punts de diferència i suma dos punts més que el refermen en en liderat en solitari. Malgrat que l'equip ha anat recuperant efectius després de tenir diverses baixes per motius laborals i per contagis de covid-19, en aquest darrer partit l'equip també va acusar força la baixa del central Manu Trop que es va lesionar durant l'escalfament.

Ara, l'equip afronta una setmana molt important ja que aquest proper dissabte 26 de febrer, a les 18 hores, l'equip rebrà la visita del Laietà Argentona –tercer classificat– i, el dilluns 28 de febrer, l'equip es desplaçarà a la pista del segon classificat del grup, el Finestrelles Handbol Esplugues.