Informació general

Formació

L'alumnat del Pla de Transició al Treball organitza les primeres Jornades Professionalitzadores

Aquest esdeveniment és un projecte que els i les alumnes han treballat amb el professorat de les tres especialitats de PFI-PTT que s’imparteixen a l’Escola d’Hoteleria i Turisme

Per Redacció

Cartell de les jornades que tindran lloc demà i el dijous a l'Ateneu Juvenil
Cartell de les jornades que tindran lloc demà i el dijous a l'Ateneu Juvenil | Cedida

L’alumnat del PTT de Cambrils ha organitzat com a projecte integrat les Primeres Jornades Professionalitzadores PFI PTT que es duran a terme a l’edifici de l’Ateneu, els dies 23 i 24 de febrer. Les jornades es realitzaran amb la col·laboració del Departament d’Educació i Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament, el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils

Aquest esdeveniment és un projecte que els i les alumnes han treballat amb el professorat de les tres especialitats de PFI-PTT que s’imparteixen a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils: Auxiliar de cuina i restauració, Auxiliar de Vendes, oficina i atenció al públic i Auxiliar de vivers i jardins, i suposa la culminació del treball realitzat durant tot el curs, en el marc del Projecte Integrat. L’Objectiu és que l’alumnat posi en pràctica els coneixements, destreses i competències professionals que han estat treballant des de l’inici de curs.

Les jornades compten amb la col·laboració de diferents professionals de renom que, a través de ponències i tallers, aproparan la seva experiència a l’alumnat. L’esdeveniment es desenvoluparà amb mesures extraordinàries de prevenció de la Covid-19. 

Dues jornades a l'Ateneu Juvenil

Les jornades s’iniciaran el 23 de febrer a les 9:45h hores amb l’acte obertura, a càrrec de la cap del Departament d’Educació i Polítiques Actives d’Ocupació, Hortènsia Grau. El primer dia es presentaran les ponències adreçades als alumnes de Cuina i de Jardineria, mentre que la jornada del dijous 24 està pensada per l’alumnat de Vendes i atenció al públic. Finalment, a les 12:15 hores se celebrarà l’acte de cloenda amb la participació de la regidora d’Igualtat, Educació i Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament, Ingrid Duch; el director territorial d’Educació de la Generalitat a Tarragona, Joan Manel Audí; el subdirector general de Programes i Projectes, José Andrés Villena, i el director de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, Jorge Gómez.  

L’Apunt

Programa de les jornades

Dimecres, 23 de febrer (Cuina i Jardineria)

9:45h. Obertura de les jornades

“50 anys del Pòsit: passat, present i futur” a càrrec del Sr. Antonio José Garcia, Samaniego. Responsable de l’ Empresa S.L Pòsit.

“El cafè d'especialitat” a càrrec del Sr Javier La torre Cocteler i especialista en cafès de l’empresa Ciano

“Taller de Kokedama” a càrrec de la Sra. Sra.Montse Coll de l’empresa Plantàrium

Dijous, 24 de febrer (Vendes i atenció al públic)

“Fes de la teva idea de negoci una realitat amb NO-CODE” a càrrec del Sr. Francesc Box Co-Founder & CTO NOCODEMY 

“La teva marca parla del teu negoci- Dissenyar marques líquides” a càrrec del Sr. Sergio Cabezas, responsable de l’empresa: Amor de marca. 

12:15h. Acte de cloenda

Comenta aquest article