Esports

Futbol sala

Contundent victòria del Mediterrani a la pista del Futsal Valls que el col·loca en segon lloc a la classificació

Els cambrilencs es van mostrar consistents i van saber imposar el seu domini durant una bona part del partit

Per Redacció

Imatge del partit disputat entre el Mediterrani i el Futsal Valls, corresponent a la primera volta de la competició
Imatge del partit disputat entre el Mediterrani i el Futsal Valls, corresponent a la primera volta de la competició | Berta Ruiz

Futbol sala                       Divisió d'Honor Catalana                     Grup 3

Futsal Valls 1 - CFS Mediterrani 5

Victòria important del Mediterrani a la pista del Valls per 1-5, en el partit on es lluitava per la segona plaça de la classificació. Els cambrilencs es van mostrar consistents i van saber imposar el seu domini durant una bona part del partit, amb un bon joc d'equip i l'encert en les preses de decisió.

Àngel Bolívar feia dos gols pràcticament consecutius després de dues bones jugades d'equip. Les ocasions arribaven pels dos costats tot i que els cambrilencs ho feien amb més perill. El marcador no es tornaria a moure fins la segona part, mitjançant Albert Chàfer. A partir d'aquí el Valls va treure l'orgull i posava l'1-3. Poc després hauria pogut acostar-se més si no hagués desaprofitat dues clares ocasions. El Mediterrani va superar aquests moments i Marc Brull feia l'1-4. El Valls ho va intentar de cinc però la defensa dels de Cambrils es va mostrar sòlida i Albert Chàfer tancava el marcador en l'últim segon amb l'1-5 definitiu.
Divendres que ve, a la pista de Vandellòs el Mediterrani es jugarà el pas a la final four de la Copa Tarragona i la setmana següent rebrà el líder, l'Huracans la Selva, a casa. Dues intenses setmanes on entrenar bé serà molt important per arribar bé en aquests dos grans reptes.

Comenta aquest article