Derrota del Marina Cambrils al camp de l'Hospitalet de l'Infant

Imatge del partit de la primera volta de la lliga entre el Marina i l'Hospitalet de l'Infant, disputat el passat mes d'octubre | Berta Ruiz

Futbol  - Tercera Catalana - Grup 2

L'Hospitalet de l'Infant 2 - Marina Cambrils 0

Nova derrota del Marina Cambrils. Aquesta darrera jornada, l'equip cambrilenc es va desplaçar al camp de l'Hospitalet de l'Infant, equip que ocupa la cinquena posició de la classificació. Als 18 minuts de joc, els locals es van avançar en el marcador i a la mitja hora del primer temps, concretament en el minut 32, feien el segon. Amb el 2 a 0 es marxava al descans i amb la victòria força encarrilada per a l'Hospitalet. En la segona part ja no es va moure més el marcador: ni el Marina va ser capaç de retallar les diferències ni l'Hospitalet va ampliar la seva renda.

Amb aquest resultat, el Marina Cambrils ocupa la dotzena posició de la classificació del seu grup amb un total de 17 equips. El proper cap de setmana hi ha jornada de descans. L'equip reprendrà la competició el dissabte 5 de març, a les 16 hores a casa, contra el Camp Clar –segon classificat–.