Esports

Cursa

Judith Corachán i Josep Díaz, els més ràpids a la Mitja Marató de Cambrils

Més de 1.400 atletes van disputar, ahir al matí, les proves de la mitja marató i dels 10 quilòmetres per la façana litoral cambrilenca (Conté galeria fotogràfica)

Per Redacció

Un moment de la sortida de la Mitja Marató i la prova dels 10 quilòmetres, ahir al matí
Un moment de la sortida de la Mitja Marató i la prova dels 10 quilòmetres, ahir al matí | Berta Ruiz

Més de 1.400 runners van participar, ahir diumenge, a la 13a edició de la Peugeot Joaquin Oliva Mitja Marató de Cambrils. Els guanyadors de la mitja marató de 21 quilòmetres van ser Josep Díaz (01:10:46) i Judith Corachán (01:21:33), que va batre el rècord de la prova en categoria femenina. Els vencedors en la distància de 10 quilòmetres van ser l'atleta basca Gurutze Frades (00:35:46) del club Bilbao Atletismo i Xavier Figuerola (00:32:35) del club Prorunners Barcelona.

La sortida conjunta d'ambdues proves va tenir lloc a les 10 hores del matí des de la plaça de l'Ajuntament i va baixar per l'avinguda dels Països Catalans fins la façana marítima del Port. Des d'allí la cursa va transcórrer per tot el litoral de Llevant fins arribar gairebé al límit amb Salou. Els participants en la prova de la mitja van haver de fer dues voltes al circuit que també s'allargava pel passeig de La Salle i l'avinguda de la Llosa. Durant pràcticament dues hores, no van deixar de passar corredors per completar el recorregut més llarg.

D'altra banda, ja cap al migdia, els més petits també van poder viure l'experiència de travessar l’arc de meta de la prova. Uns 50 infants, alguns molt petits acompanyats de les seves mares i pares, van completar un recorregut de quasi un quilòmetre. La plaça de l'Ajuntament va ser el centre neuràlgic d'una matinal esportiva. En aquest punt també es va fer l'entrega de premis als diferents vencedors.

 

 

L’Apunt

Esdeveniment esportiu sostenible
La Peugeot Joaquin Oliva Mitja Marató de Cambrils es va tornar a sumar al programa d’esdeveniments esportius sostenibles "Esdeveniments amb Bon Ambient". Per aquest motiu, i gràcies a la col·laboració amb Coca-Cola, aquest any es van tornar a eliminar uns 20.000 envasos de plàstic i es va donar tota la beguda en gots de paper. El concessionari Peugeot Joaquin Oliva també va aportar vehicles 100% elèctrics amb l'objectiu, a més de donar suport als més de 1.400 corredors, de ser respectuós amb el medi ambient en l'ús d’un vehicle que emet 0 emissions de CO2, 0 sorolls i 0 olors.

Comenta aquest article

Galeries relacionades