Esports

El ciclista cambrilenc Alejandro Sánchez aconsegueix la segona posició en la prova de la Copa Catalunya a Camarles

Per Redacció

 
 
 A dalt, Alejandro Sánchez, en la segona posició, en el moment de l'entrega de premis. A sota Edgar Curto en el moment en el què travessa i el jutge el desqualifica
Aquest passat dissabte a la tarda el jove ciclista cambrilenc Alejandro Sánchez va participar en un cursa a Camarles, una prova de la Copa Catalunya.

La carrera, de la categoria principiants de primer i segon any, constava de dues voltes en un traçat d' 1km i 100 metres. Alejandro Sánchez va sortir en segona posició, i en el primer revolt, molt tancat el van avançar dos companys seus. Però finalment en la segona i última volta va poder recuperar la segona posició fins arribar a creuar la línia d'arribada.

Amb aquest resultat, Alejandro Sánchez, ha aconseguit passar de la quarta a la tercera posició de la classificació general de la Copa de Catalunya, només a un punt del segon, amb una carrera menys. El cambrilenc, per altra banda, segueix líder de la Copa Tarragona.

El cambrilenc Egdar Curto va ser desqualificat

D'altra banda, el ciclista cambrilenc Edgar Curto va ser desqualificat en la seva prova, en categoria benjamins, tot i haver travessat la línia de meta en primera posició, amb 8 segons d'avantatge sobre el segon classificat. Tot i això va ser desqualificat pels jutges per aixecar els braços en senyal de victòria uns metres abans de travessar la meta.

La normativa en categories inferiors prohibeix fer aquest gest tant característic que fan els ciclistes professionals quan guanyen una etapa.







 

Comenta aquest article