Esports

Solidaritat

El torneig solidari celebrat al Club Pàdel Cambrils recapta 6.633 euros contra el càncer infantil

La jornada solidària, que va tenir lloc el passat dissabte a les instal·lacions del club, va donar la seva recaptació a la campanya #Pelsvalents

Per Jason Wells

Imatge de l'acte solidari en la lluita contra el Càncer Infantil
Imatge de l'acte solidari en la lluita contra el Càncer Infantil | Club Pàdel Cambrils

El Club Pàdel Cambrils va organitzar, el passat dissabte, un torneig solidari per recaptar fons contra el càncer infantil dins de la campanya #Pelsvalents. Precisament, avui 15 de febrer, es commemora el Dia Mundial del càncer infantil. L'acte solidari, que va comptar amb la participació de 72 parelles, es va dur a terme des de les 9 del matí fins les vuit del vespre. El club va posar les seves vuit pistes a disposició del torneig el qual es va dividir en sis categories: primera, segona i tercera masculines i primera, segona i tercera femenines.

Membres de la campanya "Pels Valents" i tots els seus voluntaris –amb l'agent de la Policia Local, Sito Cano al capdavant–, van estar present durant tota la jornada a les instal·lacions pendents de tota l'organització. També es va muntar un estand on es podien fer donatius o bé a comprar marxandatge de la campanya. La participació i implicació de la gent va ser tan gran, que segons paraules de Sito, "l'acte va ser tot un èxit, fins i tot, ens vam quedar sense talles de dessuadores i altres productes".

La xifra: 6.633 euros recaptats 

La jornada va ser esplèndida i la solidaritat va brillar a Pàdel Cambrils. Es van recaptar prop de 6.633 euros, entre inscripcions, donatius, marxandatge i premis. Aquesta xifra podria incrementar-se ja que es van encomanar 52 dessuadores més. A més, tots els assistents van poder gaudir d’un vermut musical a càrrec de Joan Colom.

Més de 200 partits disputats

Pel que fa al torneig, es van disputar més de 200 partits i les finals de les sis categories es van disputar sobre les 19 hores. Els premis pels guanyadors van ser de caire solidari, que consistien en marxandatge i material de la campanya "Pels valents" que Club Pàdel Cambrils va comprar prèviament per repartir entre els campions.

A l'entrega, que va ser molt emotiva, va participar l'alcalde de Cambrils, Oliver Klein; la Carlota, la petita més valenta de tota la jornada –pateix la malaltia i va estar present durant la jornada–, Sito, de la campanya "Pels Valents", Josep Pau Pujol, gerent del Pàdel Cambrils i l'Albert Viñas, director esportiu del club.

Els campions i finalistes del torneig van ser:

Categoria femenina

- 1a Femenina : 

Campiones: Clara Gallardo i Rut Fernández

Finalistes: Miriam Morales i Aitzane Sánchez

- 2a Femenina:

Campiones: Glòria Pérez i Raquel Ayuso

Finalistes: Merche Domingo i Montse Fornós

- 3a Femenina:

Campiones: Inma Muñoz i Laia Morales

Finalistes: Marta Espinola i Ainhoa Alberto

Categoria masculina

-1a Masculina:

Campions: Carlos Plaza i Oscar Ros

Finalistes: Nil Rodriguez i Ruben Garcia

- 2a Masculina:

Campions: Roberto Rambla i Jesús Garcia

Finalistes: Mirko Ardito i Dani Jimenez

- 3a Masculina:

Campions: Javier Perez i Javier Ruiz

Finalistes: Oriol Biete i Gorka Biete