Esports

Solidaritat

Pàdel Cambrils organitza un torneig solidari per lluitar contra el càncer infantil

L'acte se celebrarà aquest dissabte i forma part de la campanya #PelsValents. Començarà a les 9 hores i comptarà amb la participació de 75 parelles

Per Jason Wells

Pistes de joc de Pàdel Cambrils
Pistes de joc de Pàdel Cambrils | Cedida

Amb motiu del Dia Internacional del Càncer Infantil demà es realitzarà un torneig solidari a Pàdel Cambrils per recaptar diners per la campanya #PelsValents. L’acte es dura a terme pràcticament durant tota la jornada de dissabte, començant a les 9 del matí i finalitzant prop de les 20 hores. Les inscripcions estan totalment tancades i comptarà amb la participació de 75 parelles.

El preu d’inscripció és de 15€ i el seu import anirà totalment destinat a la campanya solidària per la lluita contra el càncer infantil. Per al torneig, es faran servir les 8 pistes amb les que compta Pàdel Cambrils i cada parella jugarà un mínim de 3 partits d’aproximadament 30 minuts, a més, hi haurà premis de caire solidari pels guanyadors.

El torneig també comptarà amb un Vermut Musical a càrrec de Joan Colom, que començarà a les 12:30. Els espectadors que no hagin pogut apuntar-se al torneig també podran col·laborar amb la causa assistint a les instal·lacions esportives del Pàdel Cambrils i comprant merchandising exclusiu de la campanya #PelsValents. Aquesta iniciativa s'emmarca en la lluita contra el Càncer Infantil que celebra el dia mundial el proper dimarts 15 de febrer.

Cartell de la campanya #pelsvalents que se celebrarà aquest dissabte a Pàdel Cambrils

 

Comenta aquest article